Wissen LUN en virtuele machines

Sletting av LUN

100% Veilig data verwijderen van LUN en virtuele machines

Software voor het veilig wissen van virtual machines, individuele drives en Logical Unit Numbers (LUN’s).

Deze software ondersteunt storage administrators bij het beheren van data security over verschillende active storage-omgevingen en biedt gecentraliseerde mogelijkheden voor het vervangen van data die gelijktijdig fysieke stations kunnen wissen, of logische drives in live-omgevingen die draaien op diverse operating systems.

Efficiënte en kosteneffectieve oplossing

Het opschonen van logical units en harde schijven bespaart tijd en geld in vergelijking met het vervangen en het vernietigen van harde schijven of het opnieuw opbouwen van opslagconfiguraties.

Naleving wet- en regelgeving door nauwkeurige rapportage en auditspoor

Gebundeld in één pakket met Management Console, biedt de software krachtige rapportagemogelijkheden die alle verwijderingen verzamelt die via het netwerk of vanaf individuele harde schijven uitgevoerd zijn. Ook biedt het volledige procescontrole en een naadloos auditspoor op basis van gedetailleerde XML-rapportage. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie voldoet aan zowel intern beveiligingsbeleid als strenge industrievoorschriften zoals PCI DSS, HIPAA en SOX. Multiple platforms de lun wipe software wist schijven in Windows-, Linux-en Unix-omgevingen. Elke Logical Unit of afzonderlijke schijf die in een Windows-systeem kan worden gemount of wordt ondersteund door Linux of UNIX en waarop deze oplossing is geïnstalleerd, kan veilig worden gewist.

Virtual Server File Erase

Voor het veilig verwijderen van specifieke bestandsstructuren met betrekking tot virtual servers kan een bundel van krachtige oplossingen worden aangeboden.