Wissen flash geheugenkaart

Sletting av Flash media

100% Wissen flash geheugenkaart

Het wissen van flash media vereist unieke wistechnologie.

Deze software garandeert dat gegevens worden gewist voordat u uw digitale opslagmedia weggooit. Permanent verwijderen van gegevens van diverse verwijderbare solid-state opslagmedia zoals USB-sticks, Secure Digital (SD) geheugenkaarten, CompactFlash kaarten en andere opslagapparaten met flash-geheugen .

Veilige oplossing voor gegevensverwijdering

Deze applicatie verwijdert effectief gegevens van de meeste verwijderbare solid-state opslagmedia die door Microsoft Windows worden ondersteund, met een 100% verwijdergarantie.

Snel en eenvoudig verwijderingsproces

De software is eenvoudig te installeren en zeer gebruikersvriendelijk. Met een eenvoudig te gebruiken grafische interface is deze software in staat gelijktijdig gegevens van verschillende apparaten te wissen.

Naleving wet- en regelgeving

De software voldoet aan internationaal erkende verwijderingsnormen en helpt uw organisatie te voldoen aan zowel intern beveiligingsbeleid als lokale regelgeving met betrekking tot gegevensbeveiliging en voorkoming van dataverlies.


Gedetailleerde rapportage en auditspoor

Deze software genereert na elke verwijdering automatisch een gedetailleerd verwijderingsrapport, waardoor u beschikt over een volledig verwijderproces van uw IT-activa en een naadloos auditspoor.