WD Data Recovery Platinum Partner

Ontrack is wereldleider op het gebied van data recovery en Western Digital platinum data recovery. Deze samenwerking betekent voor u:

  • Extra 10% korting op de daadwerkelijke recovery.

Wij helpen u als volgt:

  • Vul onderstaand formulier in
  • Uw data recovery specialist belt u binnen 2 uur terug voor een gratis serviceconsult en prijsopgave.
  • Vult u het formulier na kantooruren (0900-1700) in, dan wordt u de volgende morgen gebeld (op werkdagen)
  • Als uw data recovery aanvraag urgent is bel dan gratis de 24 uur spoed service: 0800 5 765 565

* Velden met een * zijn verplicht

De informatie in bovenstaand formulier wordt gebruikt om bij het gratis consult uw gegevensverlies in te schatten en oplossingen en prijsopties vast te kunnen stellen.
Met het oog op uw privacy verschaft Ontrack® Data Recovery geen klanteninformatie aan derden.

Disclaimer Western digital

Garantie: Als u gebruik maakt van de data recovery diensten die worden aangeboden door Ontrack, zal de garantie van de schijf die gekocht is van een Western Digital reseller of distributeur niet komen te vervallen. Voor het behoud van de garantie van de schijf moet u ervoor zorgen Ontrack data recovery of andere diensten heeft uitgevoerd op uw harde schijf. In alle andere gevallen vervalt de Western Digital garantie indien een geretourneerd schijf defecten vertoont te wijten aan misbruik of sabotage, onjuiste installatie, wijziging of andere oorzaken zoals vermeld in onze garantiebeleid.

Niet aansprakelijk voor data recovery service provider: Elke afspraak die u aangaat met een data recovery service provider is een overeenkomst tussen u en de data recovery service provider. Western Digital geeft geen garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot de diensten van de data recovery service provider, inclusief maar niet beperkt tot, enige garantie met betrekking tot de kwaliteit of de betrouwbaarheid van de diensten verricht door data recovery service provider. Uw selectie van de data recovery service provider is op eigen risico. Western Digital is niet aansprakelijk voor verlies of schade van welke aard die betrekking hebben op, voortvloeien uit of het gevolg zijn van het verrichten van diensten door de data recovery service provider, inclusief, maar niet beperkt tot, enig verlies van gegevens op een Western Digital harde schijf.