Ontrack heeft unieke ervaring en zelf ontwikkelde tools voor de recovery van VMFS / VMware disks. VMFS is VMware’s eigen blok-georiënteerde opslagmethode.

VMFS dataverlies kan veroorzaakt worden door file system corruptie op de ESX server, door gewiste bestanden op VMFS, door het formatteren en opnieuw installeren op VMFS volume of bijvoorbeeld door RAID failure.

Bel direct gratis 24/7 | 0800 5 765 565

Neem contact met mij op

VMFS recovery

Data recovery extra complex bij virtualisatie

Data recovery extra complex bij virtualisatie

Virtualisatie zorgt voor een grotere complexiteit in een hostsysteem. Wanneer data verloren gaat in een Virtual Machine, is het van cruciaal belang om een data recovery expert te kiezen die ervaring heeft met VMware recovery. Als de informatie over waar de bestanden zich op het volume bevinden, beschadigd of verloren is, zullen de Ontrack experts aanpassingen of reparaties uitvoeren op filesystem niveau. Zodra het file system is hersteld, kan de data weer worden benaderd.


VMFS recovery door Ontrack

Door gebruik te maken van het meest uitgebreide team van data recovery ingenieurs van de industrie en een ongeëvenaarde serie aangepaste data recovery tools, kan uw VMFS gegevensverliessituatie in enkele uren worden geëvalueerd en in gang gezet via onze in-lab of remote data recovery services.

Waarschuwing: De meeste besturingssystemen hebben een hulpprogramma dat automatisch reparaties uitvoert. Dit kan de data echter permanent beschadigen. Werk altijd met een kopie.Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 5 765 565

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!