Data recovery analyse resultaat: VeriFile rapport

De standaard voor rapportage van het data recovery analyse resultaat: het VeriFile rapport - Alleen beschikbaar bij Kroll Ontrack!

Ontrack VeriFile biedt u de snelste en meest uitgebreide rapportage van de resultaten van onze data recovery analyse. Het Ontrack VeriFile rapport helpt u met het maken van een gefundeerde beslissing over uw data recovery. Na afloop van de analyse kunt u met VeriFile van te voren een compleet overzicht krijgen welke bestanden wel en niet hersteld kunnen worden. Dit alles met een handige browser based applicatie met uitgebreide mogelijkheden om te zoeken en te filteren.

Voordelen VeriFile rapport:

  • Volledige lijst van herstelbare bestanden / documenten in één doorzoekbaar formaat.
  • Duidelijke -status voor elk bestand; Goed, herstelbaar of gedeeltelijk.
  • Vertrouwde Windows Verkenner-achtige interface.
  • Snelle en eenvoudig filtering functie om een specifiek bestand of groepen van bestanden te vinden op basis van zoekcriteria bestandstype, datum, etc.

In veel opzichten is de analyse de belangrijkste fase in het data recovery-proces. Sommige data recovery bedrijven adverteren met "gratis analyse", maar geven je weinig terug. Deze bedrijven geven in sommige gevallen slechts een “best guess”, zonder enig idee van het uiteindelijk eindresultaat. Om er pas na een kostbare recovery achter te komen dat de belangrijkste data niet hersteld kan worden.

Vergelijk VeriFile met typische tekst gebaseerde rapporten die aangeboden worden. Deze tekst rapporten laten zien welke bestanden kunnen worden hersteld, maar ze bestaan vaak uit vele, vele aspecten die het moeilijk maken voor u om een goed overzicht te krijgen. Wat verkiest u? Bladeren door honderden pagina's tekst om de status van uw belangrijkste bestanden te vinden, of om deze informatie met slechts een paar muisklikken uit VeriFile te krijgen?

Ontrack Data Recovery heeft ervaring en de technische expertise voor alle situaties waar data recovery nodig is.

Data recovery analyse resultaat: Verifle rapport demo (Engels)

Meer over onze data recovery diensten.