Gearchiveerde Sharepoint items doorzoeken

gearchiveerde sharepoint items vinden

Uitgebreid SharePoint items doorzoeken en SharePoint items vinden

Ontrack PowerControls biedt beheerders de mogelijkheden om snel en eenvoudig gegevens op een Microsoft Office SharePoint Server te zoeken, te vinden en te restoren - documenten, lijsten, bibliotheken en mappen als complete SharePoint-sites.


Besteed minder tijd aan sharepoint items doorzoeken

SharePoint en IT beheerders krijgen vaak de vraag om snel documenten te lokaliseren en te herstellen die aan bepaalde criteria moeten voldoen.

Ontrack PowerControls biedt een geavanceerde zoekfunctie aan die alle content databases in een gearchiveerd SharePoint-bestand doorzoekt, in plaats van een oude back-up of snapshot weer online te brengen voor analyse. Zoek op meerdere criteria, zoals onderdeeltype, sleutelwoord, onderwerp, datum, specifieke gebruikers, attachments en bestands-/bijlagegegevens. Zo wordt het eenvoudig sharepoint items doorzoeken en sharepoint items vinden.

gearchiveerde sharepoint items doorzoeken

gearchiveerde sharepoint items vinden

Behoud van de gegevensintegriteit

Als SharePoint-gegevens hersteld moeten worden in geval van wettelijke of compliance vraagstukken, kan het moeilijk zijn om de meta data van herstelde onderdelen intact te houden. Met Ontrack PowerControls treden er geen veranderingen op in de meta data van de SharePoint-bron of -target en de gegevensintegriteit blijft behouden door het uitvoeren van alleen-lezen bewerkingen op de bronbestanden.


Sneller en goedkoper herstellen van SharePoint onderdelen

Ontrack PowerControls geeft aanzienlijke tijdsbesparing door rechtstreeks de inhoud van uw bestaande database back-ups te lezen zodat u uitsluitend die onderdelen die u nodig heeft kunt herstellen. Dit maakt een recovery server overbodig.

Verminderen van risico’s en het intact houden van uw back-up processen

Ontrack PowerControls draait op een op Windows gebaseerd werkstation, het wordt niet op uw SharePoint-server geïnstalleerd en vereist geen ingewikkelde voorafgaande installatieconfiguraties van een SharePoint of Microsoft SQL Server. Laat uw back-upproces en uw SharePoint-omgeving onveranderd. Ontrack PowerControls Extract Wizard, een applicatie die bij het product is inbegrepen, leest SharePoint databaseback-ups en geeft u de mogelijkheid om een SharePoint MDF van een tape te restoren.