SharePoint content restore

Snelle SharePoint data recovery

Ontrack PowerControls biedt administrators mogelijkheden om SharePoint data van back-up of snapshots snel en gemakkelijk te herstellen. Het programma leest gegevens rechtstreeks van de bestaande database back-up en stelt u in staat alleen de informatie die u nodig heeft te vinden en te herstellen.


Restore sharepoint items uit de backup

Met de Powercontrols voor sharepoint backup Extract wizard restored u de SharePoint MDF bestanden, NDF bestanden en LDF-bestanden van uw back-up tape. Gebruik het product om de documenten, lijsten, bibliotheken, mappen en bijlagen die u nodig heeft eenvoudweg te lokaliseren in de back-up; daarna kopieert u ze en plakt ze weer in uw productie SharePoint-server of op een andere plaats.

SharePoint data recovery

Sharepoint data Recovery overbodig

SharePoint recovery server? Overbodig!

Herstel gegevens rechtstreeks naar een productie SharePoint-server, een andere SharePoint-server of naar een bestand systeem. Ontrack PowerControls maakt de behoefte aan, en de kosten van een sharepoint recovery server overbodig.


BLOB en RBS data doorzoeken en herstellen

Ontrack PowerControls biedt uitgebreide ondersteuning bij het zoeken en herstellen van bestanden voor toonaangevende applicaties voor BLOB storage en RBS (Remote BLOB Storage).

BLOBs (Binary Large Objects) nemen 80 tot 95 procent van de opslagruimte van SharePoint in beslag. Daarnaast is het native opslaan van die content kostbaar en kan het leiden tot een slechte performance. Daardoor benutten veel organisaties RBS-oplossingen zoals Metalogix voor het externaliseren van BLOBs naar minder dure opslag, zodat de volumes en kosten van de SQL-database flink worden verminderd en de prestaties van de database sterk worden verbeterd.

PowerControls is een uitgebreide tool die toegang geeft tot geëxternaliseerde Microsoft SharePoint 2013 data, voor sharepoint data doorzoeken en sharepoint data recovery. Dit product biedt ondersteuning voor StorSimple SharePoint Database Optimizer, naast Metalogix StoragePoint en FileStream. De tool pakt tevens het lastige probleem aan van het direct vanaf een SharePoint 2013 back-up herstellen van versnipperde bestanden, zonder dat de hele database hersteld hoeft te worden.

De StorSimple oplossing gebruikt SharePoint API’s voor het offloaden van omvangrijke BLOB’s uit SharePoint databases. Dit helpt de prestaties van SharePoint-servers op peil te houden en maakt SharePoint data recovery eenvoudiger door de omvang van de te herstellen databases te verkleinen. Door gebruik te maken van Ontrack PowerControls zijn IT-beheerders in staat om deze geëxternaliseerde databases en versnipperde SharePoint-bestanden tijdens het herstelproces stap-voor-stap op te bouwen.