Dell storage recovery, Server, SAN

Data recovery Dell storage en SAN

Problemen met uw Dell storage? LUN verwijderd? Teveel schijven beschadigd?

Bel direct gratis 24/7 | 0800 5 765 565


Dell equallogic ps6110 series

Source: dell.com

Wij redden data van onder andere:


Dell Storage systemen zoals Dell’s EqualLogic storage-oplossingen bieden de voordelen van geconsolideerde netwerkopslag in een zelfbeherend iSCSI storage area network (SAN) dat zowel betaalbaar als gebruiksvriendelijk is, ongeacht de schaalgrootte. Een toenemend aantal organisaties gebruikt daarom Dell EqualLogic-systemen als storage-oplossing in gevirtualiseerde serveromgevingen. Hoewel moderne systemen zoals Dell EqualLogic zijn voorzien van kopieën en back-up, maken deze technologieën nog steeds gebruik van schijven, die gevoelig zijn voor fysieke defecten. Bovendien is dataverlies in de meeste gevallen het gevolg van menselijk falen. Zelfs voor het beste failsafe-systeem is het lastig om hier bescherming tegen te bieden.

“Om deze oplossing te ontwikkelen, hebben onze technici het bestandssysteem uitvoerig bestudeerd, waaronder het gepatenteerde page-gebaseerde volumebeheersysteem,” vervolgt Visser. “Deze meerlaagse complexiteit maakt recovery van proprietary systemen zo tijdsintensief. Nu Ontrack deze oplossing heeft ontwikkeld voor Dell EqualLogic-systemen, net zoals eerder voor vele andere soorten storage-oplossingen, kan het zeer snelle recoverydiensten bieden voor deze hardware architectuur.”

Meer specifiek hebben Ontrack’s technici proprietary tools gebouwd die Dell’s disk controller kunnen emuleren, om op deze manier zoveel mogelijk data te kunnen terughalen van schijven met logische fouten, slechte sectoren en diverse andere fouttypes. Deze tools vervangen de hardware en controllermodules in een EqualLogic-systeem en bieden Ontrack’s technici een alternatief bij corrupte schijven, ontbrekende drives en andere problemen die mogelijk fouten in het originele systeem hebben veroorzaakt.Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 5 765 565

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!