Raid 5 verdeelt de data over de harde schijven en distribueert pariteit. Dit zorgt ervoor dat de data in de RAID 5 array niet verloren gaat, wanneer een enkele harde schijf defect raakt. Als er een schijf kapot gaat, kan een RAID rebuild worden gedaan met een nieuwe harde schijf.

Problemen bij RAID 5 recovery

Rebuild van een RAID 5-array na een RAID failure veroorzaakt extra stress op alle nog werkende harde schijven. Elk gebied dat in gebruik was op elke schijf moet namelijk worden gelezen om de redundantie die verloren is gegaan weer te herstellen. Vaak zijn de schijven van dezelfde productiedatum en gaat er tijdens dit proces nog een harde schijf kapot. Dit risico is groter door de toegenomen schijfcapaciteit. Daardoor kan de raid 5 rebuild uren, zo niet dagen, duren.

Vertrouw op Ontrack

Met ongeëvenaarde middelen en gepatenteerde technologie onderscheidt Ontrack zich van andere data recovery-aanbieders. Hierdoor kunnen we een volledige range RAID recovery opties aanbieden.

Bel direct gratis 24/7 | 0800 5 765 565

Hoe gecompliceerd uw RAID 5 dataverlies ook is

Ontrack RAID Recovery service haalt uw waardevolle gegevens terug. Hoe rampzalig en gecompliceerd uw RAID 5 dataverlies ook is. Met meer dan 30 jaar data recovery ervaring en 500.000 recoveries wereldwijd heeft Ontrack® de benodigde capaciteit en de technische expertise in huis voor het herstellen van uw data.Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 5 765 565

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!