RAID 0 verhoogt de snelheid en opslag capaciteit. RAID 0, ook wel striping genoemd, biedt geen foutcorrectie en dus heeft geen enkele vorm van redundantie. De data wordt slechts verdeeld over de harde schijven. Als één schijf uitvalt, zijn alle gegevens van het hele array verloren. Juist bij RAID 0 data recovery is het van belang dat zoveel mogelijk RAW data van alle harde schijven wordt veiliggesteld.

Raid 0 recovery door Ontrack

RAID recovery is een van de grootste technische uitdagingen op het gebied van data recovery. Met ongeëvenaarde middelen en gepatenteerde technologie onderscheidt Ontrack zich van andere data recovery-aanbieders. Hierdoor kunnen we een volledige range RAID recovery opties aanbieden.

Bel direct gratis 24/7 | 0800 5 765 565

Hoe gecompliceerd uw RAID 0 dataverlies ook is

Ontrack RAID Recovery service haalt uw waardevolle gegevens terug. Hoe rampzalig en gecompliceerd uw RAID 0 dataverlies ook is. Met meer dan 30 jaar data recovery ervaring en 500.000 recoveries wereldwijd heeft Ontrack® de benodigde capaciteit en de technische expertise in huis voor het herstellen van uw data.Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 5 765 565

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!