Kroll Ontrack helpt SanDisk SSD-klanten van weer op de rit

Press Release

Donderdag 13 November 2014

Kroll Ontrack helpt SanDisk SSD-klanten van weer op de rit

Technische samenwerking vermindert de diagnosetijd met tot wel 75% en leidt tot sneller gegevensherstel

MINNEAPOLIS (VS), 13 november 2014 – Kroll Ontrack, de toonaangevende aanbieder van data recovery diensten en software, slaat de handen ineen met SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), een toonaangevende producent van SSD’s, om efficiënt gegevens van SSD's van klanten te herstellen en om de tijd die nodig is om kritieke gegevens te herstellen te verkorten. Dankzij deze samenwerking kunnen de meest voorkomende schijfproblemen in 75% minder tijd worden gediagnosticeerd, waardoor gegevens veel sneller kunnen worden hersteld.

„We zijn erg trots dat we SanDisk kunnen helpen om hun klanten in kritieke situaties een oplossing te bieden", stelt Todd Johnson, vicepresident Operations bij Kroll Ontrack. „De marktleidende technologie van Kroll Ontrack voor het herstellen van gegevens leidt, in combinatie met de kennis die we in onze samenwerking met SanDisk opdoen, tot snellere herstelprocessen. Daardoor kan de klant sneller weer aan de slag.”

„SanDisk is gericht op uiterst betrouwbare en baanbrekende technologieën die onze klanten gemoedsrust bieden dat hun gegevens veilig zijn", vertelt Scott Glenn, Senior Manager Worldwide Global Alliances & Technology Partnerships van de afdeling Client Storage Solutions van SanDisk. „De samenwerking met Kroll Ontrack benadrukt die inzet en zorgt dat onze klanten toegang hebben tot de best mogelijke service voor gegevensherstel."

Uitgebreid inzicht

De technici van Kroll Ontrack hebben jarenlange ervaring en zijn overal ter wereld gestationeerd. Ze helpen klanten inzicht te krijgen in de uitdagingen die gepaard gaan met het herstellen van gegevens van SSD's en zorgen dat klanten dat proces onder controle krijgen. Daarnaast ontvangen de klanten uitgebreide evaluaties en gedetailleerde bestandsrapporten over de bestanden die kunnen worden hersteld, zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Klanten kunnen vervolgens de status en voortgang van het herstel in real-time bekijken via de beveiligde Data Recovery-portal van Kroll Ontrack.

Meer informatie over de oplossingen voor gegevensherstel van SSD’s en Sandisk SSD data recovery