Kroll Ontrack verbetert technologie voor Oracle database recovery

Press Release

Woensdag 13 April 2011

Kroll Ontrack verbetert data recovery technologie voor Oracle databases

Kroll Ontrack, de toonaangevende aanbieder van data recovery, computer forensics en andere data management oplossingen, kondigt vandaag aan dat Ontrack ® Data Recovery services voor Oracle ®-systemen, inclusief virtuele omgevingen, is uitgebreid en verbeterd. Kroll Ontrack ziet een toenemende behoefte aan data recovery voor Oracle databases; een onderzoek van Database Trends and Applications bevestigt dit. In dit onderzoek gaf maar liefst 9 op 10 van de respondenten te kennen dat hun Oracle database groeit. Bovendien maakt 98 procent van de Fortune 500 bedrijven gebruik van Oracle. Kroll Ontrack biedt duizenden Oracle database gebruikers een rendabele en professionele oplossing wanneer dataverlies zich voordoet. De volgende uitbreidingen en verbeteringen worden nu aangekondigd:

  • Geïnfecteerde Oracle databases en logs. Kroll Ontrack ondersteunt de meeste soorten data en Oracle databases die momenteel worden gebruikt zoals de 8, 8i, 9i, 10g en 11g versies die draaien op x86 en Solaris platforms. Gebruikers krijgen hierdoor een recovery oplossing die volledig is afgestemd op hun specifieke hardware configuraties.
  • Beschadigde Automatic Storage Management (ASM) bestandssystemen. Kroll Ontrack kan Oracle data herstellen die is opgeslagen op ASM disk groepen, zelfs als de ASM volume structuren zijn beschadigd of overschreven.
  • Ontbrekende of verwijderde databases. Ontrack Data Recovery specialisten kunnen Oracle database bestanden herstellen die zijn verwijderd of ontbreken, zelfs als de metadata is overschreven. Met behulp van zelf ontwikkelde instrumenten en procedures kunnen ingenieurs zoeken in de vrije schijfruimte om alle ruwe Oracle data terug te vinden, de oorspronkelijke database bestanden te herbouwen en vervolgens te filteren, waardoor de klant de herstelde data kan importeren in een nieuwe database.

Meer over recovery van databases