Press Release

Dinsdag 12 Mei 2009

Kroll Ontrack onthult nieuwe recovery-oplossingen voor Apple Mail en Entourage

uitgebreide lijn van eigen tools maakt e-mail recovery mogelijk

Hoofddorp, 12 mei 2009 – Kroll Ontrack, aanbieder van Ontrack® Data Recovery-oplossingen, heeft zijn lijn e-mail recovery-oplossingen uitgebreid met Apple Mail en Microsoft® Entourage®.

Door de inzet van een nieuwe, zelf ontwikkelde technologie kunnen de specialisten van Kroll Ontrack nu beschadigde of ontoegankelijke Apple Mail- of Entourage e-mailbestanden repareren en opnieuw opbouwen.

Door de toenemende populariteit van Mac-computers zijn er steeds meer mensen die voor hun e-mail gebruik maken van Apple Mail of Entourage. Daarnaast is e-mail niet alleen een belangrijk communicatiemiddel, maar worden e-mailaccounts steeds vaker gebruikt als opslagplaats en persoonlijke informatiemanagers. Het kwijtraken van e-mail kan hierdoor schadelijke gevolgen hebben.

Hieronder enkele richtlijnen voor situaties waarbij professionele hulp bij e-mailverlies noodzakelijk kan zijn:

  • Verwijderde bestanden of grote mappen in de mail zijn niet terug te halen door commerciële e-mail recovery-software.
  • Een gebruikersprofiel is verwijderd.
  • Als gevolg van een systeemcrash zijn de e-mailgegevens beschadigd.
  • Een schijf wordt overschreven waardoor mappen in de mail gedeeltelijk of compleet verloren zijn.
  • Bij het openen van een bestand verschijnen er beschadigde of onleesbare e-mailberichten.

“E-mail is vandaag de dag één van de meest gebruikte communicatiemiddelen. Het verlies ervan kan grote gevolgen hebben aangezien mailboxen vaak als archief gebruikt worden voor zakelijke- en financiële gegevens, overeenkomsten, contactgegevens, agenda’s en persoonlijke e-mailcommunicatie”, zegt Jaap Jan Visser, country manager Nederland bij Kroll Ontrack. “We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het terughalen van gegevens van allerlei soorten media. Hierdoor zijn wij ook voor gebruikers van Apple Mail en Entourage een betrouwbare, vaardige data recovery-expert om in de arm te nemen wanneer e-mailbestanden verloren gaan of beschadigd zijn.”

Kijk voor meer informatie over Kroll Ontrack’s diensten op: http://www.ontrackdatarecovery.nl/mail-recovery/