Ontrack PowerControls 7.0 bespaart IT-afdeling tijd en resources - Kroll Ontrack

Press Release

Dinsdag 23 Juli 2013

Ontrack PowerControls 7.0 bespaart IT-afdeling tijd en resources

Nieuwe versie ondersteunt Microsoft Exchange 2013, Microsoft Sharepoint 2013 en wettelijke dataregelgeving

Hoofddorp,  24 juli 2013 – Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery, datamanagement en e-discovery, biedt klanten de nieuwste versie van zijn product Ontrack PowerControls. Versie 7.0 biedt ondersteuning voor Microsoft Exchange Server 2013 en Microsoft SharePoint Server 2013. Daarnaast is nieuwe functionaliteit toegevoegd voor het exporteren van data uit Exchange en SharePoint bronnen met behoud van  metadata.

Als bedrijven Microsoft Exchange of SharePoint 2013 uitrollen, moet de IT-afdeling ervoor zorgen dat de diverse procedures, systemen en beleid de nieuwste platformversies ondersteunen. Ontrack PowerControls 7.0 zorgt ervoor dat aan de eisen voor de migraties wordt voldaan. Daarnaast is het bij gebruik van de nieuwe versie mogelijk om bestaande mailboxen en content naar nieuwe 2013-servers te migreren zonder dat de oude en nieuwe server simultaan online hoeven zijn. Daarmee wordt de tijd bespaard die voorheen nodig was om de ouder server voor te bereiden voor de migratie.  Aangezien e-mail voor veel bedrijfsprocessen een belangrijke levensader is, is het van belang te zorgen voor een goede oplossing voor een snelle recovery van individuele mailboxen, e-mailberichten en attachments. Kroll Ontrack biedt deze oplossing met Ontrack PowerControls (zie white paper.)

Efficiënt data identificeren, verzamelen en veilig stellen
Naast de dagelijkse IT-taken, moet een IT-afdeling voor de juridische divisie vaak efficiënt en verdedigbaar mogelijk relevante data identificeren, verzamelen en veilig stellen bewaren. Ontrack PowerControls 7.0 richt zich op de complexe juridische en technische uitdagingen die komen kijken bij het verzamelen van data.  
Door onder meer deze nieuwe functies bespaart Ontrack PowerControls 7.0 IT-afdelingen tijd en resources. “Daarmee is het product een gedegen en forensisch solide  tool voor zowel de IT als de juridische afdeling van een bedrijf”, zegt Jim Reinert, vice president Productontwikkeling bij Kroll Ontrack.

Meer informatie over Ontrack Powercontrol 7.0 en trial downloads op http://www.ontrackdatarecovery.nl/ontrack-powercontrols/