PowerControls 7.1 ondersteuning voor dataherstel van Metalogix RBS

Press Release

Woensdag 22 Januari 2014

Nieuw in Ontrack PowerControls 7.1 ondersteuning voor dataherstel van Metalogix RBS

Ondersteuning voor dataherstel van Metalogix RBS en verzamelen en exporteren van data uit live Microsoft Exchange Server-omgevingen.

Hoofddorp, 22 januari 2014 – Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery, datamanagement en e-discovery, introduceert vandaag Ontrack PowerControls 7.1. Met deze nieuwe versie heeft de IT-afdeling naast toegang tot geëxternaliseerde data van Metalogix RBS (Remote BLOB Storage) ook de mogelijkheid deze data te doorzoeken en te herstellen, inclusief versnipperde geëxternaliseerde Microsoft® SharePoint® 2013 bestanden. Tevens is het nu mogelijk data te verzamelen en te exporteren van een live Microsoft Exchange Server.

BLOBs (Binary Large Objects) nemen 80 tot 95 procent van de opslagruimte van SharePoint in beslag. Daarnaast is het native opslaan van die content kostbaar en kan het leiden tot een slechte performance. Daardoor benutten veel organisaties RBS-oplossingen zoals Metalogix voor het externaliseren van BLOBs naar minder dure opslag, zodat de volumes en kosten van de SQL-database flink worden verminderd en de prestaties van de database sterk worden verbeterd. Ontrack PowerControls 7.1 stelt de IT-afdeling in staat deze geëxternaliseerde databases tijdens het herstelproces opnieuw te bouwen, inclusief versnipperde SharePoint bestanden, en effectief kritieke bestanden te lokaliseren en te herstellen.

Ontrack PowerControls 7.1 maakt het mogelijk om te reageren op juridische verzoeken voor het verzamelen van potentieel relevante gegevens, inclusief real-time data opgeslagen in een live Exchange-omgeving. Dankzij de geavanceerde verzamelmogelijkheden van Ontrack PowerControls, een software-oplossing binnen de ediscovery.com Collect Suite, beschikt de IT-afdeling over een tool en een ingesteld workflow proces voor het systematisch inrichten, zoeken en exporteren van gegevens van zowel een live Exchange-omgeving als van een Exchange of SharePoint back-up. Deze functie verbreedt de verzameling parameters van een organisatie en biedt de juridische afdeling een uitgebreide en nauwkeurige dataverzameling voor het analyseren en beoordelen van e-discovery.

Meer informatie over Ontrack PowerControls op.