Press Release

Dinsdag 20 December 2011

Kroll Ontrack komt met verbeterde herstelfuncties voor Ontrack PowerControls 6.1

Verbeterde ExtractWizard functie levert een tijdsbesparing op van meer dan vijftig procent bij beheer van een IT-omgeving

Amsterdam, 20 december 2011Kroll Ontrack, de toonaangevende aanbieder van data recovery, computer forensics en andere data management oplossingen, maakt vandaag bekend dat er verbeteringen zijn aangebracht aan Ontrack® PowerControls™ versie 6.1. De tool ondersteunt de meest recente versies van Microsoft® Exchange Server, Microsoft® Office SharePoint Server, maar ook oplossingen van leveranciers voor data back-up. De verbeteringen omvatten updates van alle Ontrack PowerControls ExtractWizard Agents en Microsoft Volume Shadow Service (VSS) voor Microsoft Exchange 2007 en 2010, waardoor de tijd voor het terughalen, herstellen, samenvoegen en verplaatsen van e-mails en documenten verkort wordt.

“Volgens een onderzoek dat in juni 2011 uitgevoerd is onder klanten van Ontrack PowerControls, gebruikt meer dan een kwart van de respondenten de Ontrack PowerControls-tool tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Wat ze een tijdsbesparing van meer dan vijftig procent bij het beheer van hun omgevingen oplevert,” aldus Jaap Jan Visser, Country Manager van Kroll Ontrack Nederland. “De besparing van tijd en kosten door gebruik van deze oplossing is aanzienlijk. Kroll Ontrack vindt het daarom belangrijk dat Ontrack PowerControls blijft voldoen aan de behoeften van de markt.”

De belangrijkste verbeteringen aan de Ontrack PowerControls 6.1 software zijn onder andere:

  • Verbetering van Ontrack PowerControls ExtractWizard Agents - Ontrack PowerControls ExtractWizard is een krachtig systeem dat gebruikers in staat stelt om gegevens van backups op schijven en tapes naar een andere locatie over te brengen zonder dat hiervoor een spiegelserver nodig is. Actuele ondersteuning omvat Netbackup, IBM Tivoli Storage Manager, CA ARCServe, EMC Networker, HP OpenView Storage Data Protector, CommVault Galaxy, Ultrabac, Symantec BackupExec en Microsoft NT Backup.
  • VSS-ondersteuning voor Exchange 2007 en 2010 - VSS is een technologie van Microsoft die toegang mogelijk maakt tot een momentopname van een schijf. Hierdoor kan men toepassingen gebruiken voor back-ups van Exchange en andere Microsoft-systemen. Het ondersteunen van deze nieuwe technologie garandeert dat gebruikers onderdelen van momentopnamen van hun meest recente back-ups uit Microsoft Exchange 2007 en 2010 kunnen herstellen.

“Met de ExtractWizard-functies kunnen gebruikers het Ontrack PowerControls-systeem gebruiken om gegevens uit back-ups snel en eenvoudig op te zoeken en te herstellen,” zegt Visser. “De nieuwste Ontrack PowerControls 6.1 updates garanderen dat onze gebruikers volledig uitgerust zijn om menselijke fouten te bestrijden, optimale IT-prestaties kunnen leveren en aanzienlijke kostenbesparingen kunnen realiseren.”

In het huidige ondernemingsklimaat zijn oplossingen die zowel tijd als geld besparen van essentieel belang. De Ontrack PowerControls-oplossing verkort de tijd die besteedt wordt aan het opzoeken en herstellen van documenten, wat leidt tot aanzienlijke besparing van tijd en kosten voor ondernemingen.

Ga voor meer informatie over de Ontrack Power Controls oplossing naar: http://www.ontrackdatarecovery.nl/ontrack-powercontrols/