Powercontrols 6.0 Exchange migratie nog makkelijker - Kroll Ontrack

Press Release

Dinsdag 23 Februari 2010

Exchange 2010 migration nog makkelijker met powercontrols 6.0

Kroll Ontrack®, aanbieder van data recovery, data vernietiging, data management en digitaal forensiche onderzoeks oplossingen, lanceert Ontrack® PowerControls™ 6.0.

Nieuw in Powercontrols 6.0:

  • Support voor Exchange 2010 Personal Archive mailbox feature. Personal archive is een secondary mailbox in dezelfde database Het personal archive geeft de gebruiker de mogelijkheid om archived e-mail net zo te benaderen als items in zijn of haar normale mailbox. Met powercontrols 6.0 kunnen beheerders met 1 software tool alle mailbox data, inclusief de personal archives, doorzoeken, herstellen en exporteren. De tool maakt het nog makkelijker om een single mailbox recovery te doen of snel alle relevante data voor een juridisch onderzoek of cruciale gegevens voor de business continuity naar voeren te halen.
  • Support voor de Exchange 2010 Recoverable Items feature. Exchange 2010 beschikt over de mogelijkheid om retention management policies in te stellen. Binnen de compliance policy van het bedrijf geeft het de IT afdeling de mogelijkheid om gewijzigde en verwijderde mail vast te houden. Support voor Exchange 2010 Recoverable Items, naast support voor de gewone mailboxen en personal archives, maakt Powercontrols tot een complete exchange email management software tool.
  • Exchange 2010 migration Gerbruik van Ontrack PowerControls 6.0 om bestaande mailboxen naar de nieuwe Exchange 2010 te kopieren, geeft de IT administrator een uniek migratie pad. Het is niet langer nodig de oude exchange omgevingen in de lucht te houden.
  • Alles over Ontrack® PowerControls™