Ontrack PowerControls 7.3

Press Release

Maandag 14 Maart 2016

Nieuw in Ontrack PowerControls 7.3 ondersteuning voor Exchange 2016 en office 365

Amsterdam – Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery en e-discovery, introduceert Ontrack PowerControls 7.3 Met deze nieuwe versie geeft de IT-afdeling naast exchange 2016 compatibility ook office 365 mogelijkheden. Verder is er ondersteuning voor SharePoint 2013 gebaseerd op SQL Server 2014 en de mogelijkheid om bij sharepoint restore te kiezen welke versie van een document te restoren.

De Exchange 2016 compatibility betekent dat de exchange beheerder met specifieke criteria snel e-mails kan doorzoeken in meerdere offline Exchange databases (EDB’s) , de live Exchangeserver, van exchange 5.5 tot en met Exchange 2016, pst bestanden en nu ook Office 365 mailboxen.

Dankzij de geavanceerde verzamelmogelijkheden van Ontrack PowerControls, kunnen IT-afdelingen beschikken over een tool voor het zoeken, vinden en exporteren van gegevens van diverse configuraties Exchange-omgevingen.

configuraties Exchange-omgevingen

Ontrack powercontrols voor SharePoint ondersteunt nu ook SQL Server 2014 with SharePoint 2013. Ondersteuning dus van de meest recente SQL Server die wordt supported door Microsoft SharePoint Server. Ook hebben klanten nu de mogelijkheid om bij een SharePoint restore te kiezen welke versie van een document te restoren.

Meer over mailbox recovery met Powercontrols for Exchange.
Meer over Sharepoint recovery met powercontrols for SharePoint