Kroll Ontrack wijzigt merknaam naar Ontrack

Press Release

Maandag 8 Januari 2018

Kroll Ontrack wijzigt merknaam naar Ontrack

Moederbedrijf KrolLDiscovery zal de merk- en handelsnaam KLDiscovery gaan voeren

Amsterdam – 8 januari 2018 – Kroll Ontrack, het grootste data recovery bedrijf ter wereld, kondigt vandaag aan dat het zijn merknaam heeft veranderd naar Ontrack. Deze wereldwijde rebranding is een gevolg van de nieuwe positionering van het bedrijf in de markt. Het moederbedrijf KrolLDiscovery zal de merk- en handelsnaam KLDiscovery gaan voeren. De twee merken blijven dezelfde ‘best-in-class’ technologieën en services aanbieden, waarbij Ontrack zich zal richten op data recovery en KLDiscovery op ediscovery en digitale forensische diensten.

“De lancering van KLDiscovery and Ontrack illustreert onze toewijding om de beste data recovery en ediscovery oplossingen te bieden aan onze klanten,” zegt Chris Weiler, Chief Executive Officer van KLDiscovery. “De nieuwe merken zullen doorgaan met het bewaken van het technisch erfgoed dat we de afgelopen 30 jaar hebben gecreëerd. Middels de kracht van onze mensen kunnen we voortbouwen en uitdagingen oplossen op het gebied van ediscovery, information governance en data recovery.”

Zowel het merk Ontrack, voor data recovery, als het merk KLDiscovery, voor ediscovery en digitale forensische diensten, belichamen 30 jaar leiderschap binnen hun specifieke sectoren. Naast het bouwen van eigen innovatieve technologieën, waaronder krachtige verwerkingscapaciteiten en gepattenteerde technologie, heeft KLDdiscovery significante ervaring met de softwaretool Relativity. Het bedrijf was overigens de eerste provider met een licentie van deze tool. Ontrack blijft de wereldwijde marktleider op het gebied van data recovery, e-mailextractie en -herstel, datavernietiging en tape-management.