~ Haal dat ene onmisbare bestand terug met Ontrack EasyRecovery ~

Press Release

Dinsdag 1 Juli 2008

Kroll Ontrack biedt gratis versie van zijn doe-het-zelf data recovery-product voor één bestand

~ Haal dat ene onmisbare bestand terug met Ontrack EasyRecovery ~

Hoofddorp, juli, 2008 – Kroll OntrackÒ, toonaangevend aanbieder van data recovery producten en -diensten, biedt een nieuwe proefversie aan van zijn OntrackÒ EasyRecoveryÔ-product. Is je computer gecrashed waardoor je scriptie verloren lijkt of is het bestand met die belangrijke bedrijfspresentatie onherstelbaar beschadigd? Deze probeereditie van de populaire doe-het-zelf software helpt gebruikers die een belangrijke bestand verloren of verwijderd hebben om deze gratis terug te halen. Daarnaast laat het zien hoe krachtig de software is aan hen die overwegen om Ontrack EasyRecovery te kopen voor huidige of toekomstige recovery-behoeften.
Gegevensverlies kan op ieder moment van de dag gebeuren als gevolg van verschillende oorzaken zoals opzettelijke of onopzettelijke verwijdering, beschadigde software, virussen of systeembeschadigingen. Met de Ontrack EasyRecovery-producten biedt Kroll Ontrack zowel zakelijke- als thuisgebruikers een risicoloze methode voor data recovery en bestandreparatie. Het helpt hen downtime te minimaliseren en de kosten van verloren productiviteit terug te brengen.

Met Ontrack EasyRecovery Professional Trial en Ontrack EasyRecovery Data Recovery Trial kan één bestand kosteloos teruggehaald worden. Om meer dan één bestand terug te halen wordt aangeraden om een versie van Ontrack EasyRecovery aan te schaffen. Deze tool biedt ondersteuning voor vierhonderd verschillende data-formaten. Hierdoor is het een een goedkope data recovery-oplossing voor alle soorten data-verlies waarbij de harde schijf geen mechanische problemen heeft. Harde schrijven die fysiek beschadigd zijn, bestanden met verloren data die niet geïdentificeerd zijn of bestanden die wel corrupt maar niet gerepareerd zijn door Ontrack EasyRecovery-software, kunnen mogelijk wel worden teruggehaald door een professionele data recovery engineer. Deze gevallen kunnen naar een lab van Kroll Ontrack gestuurd worden ter beoordeling.

“Kroll Ontrack erkent de toegenomen waarde van computerbestanden en begrijpt goed welke waarde een bestand – zoals een samenvatting, scriptie, financiële spreadsheet of belastingformulier – vertegenwoordigt tijdens een recovery-poging”, zegt Jaap Jan Visser, Country Manager Nederland bij Kroll Ontrack. “De nieuwe feature biedt een gemakkelijke en onmiddelijke oplossing voor diegene die behoefte hebben aan een snelle reparatie. Daarnaast is het een concrete testversie voor hen die willen bepalen of het product voldoet aan hun meer gecompliceerde data recovery-behoeften.”