Press Release

Dinsdag 9 April 2013

Data recovery software nu ook in Nederlands

Kroll Ontrack lanceert Nederlandse versie Ontrack EasyRecovery met Windows 8-ondersteuning

Hoofddorp, 9 april 2013 - Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery, datamanagement en e-discovery, lanceert vandaag Ontrack EasyRecovery versie 10.1. Deze versie ondersteunt besturingssysteem Windows 8 en is nu ook verkrijgbaar in het Nederlands. Ontrack EasyRecovery stelt gebruikers en bedrijven in staat om eenvoudig, effectief en tegen lage kosten beschadigde of gewiste data te herstellen. Daarnaast is het mogelijk om data terug te halen van geformatteerde of corrupte schijven.

De belangrijkste nieuwe functies van Ontrack EasyRecovery 10.1:

  • Windows 8-ondersteuning: Ontrack EasyRecovery 10.1 is compatibel met Windows 8.  Daarmee zijn de krachtige recoveryfunctionaliteiten voor thuisgebruikers, mkb’ers en grote organisaties nu voor alle Windows besturingssystemen beschikbaar.
  • Windows 64bit-ondersteuning: door gebruik te maken van de hogere snelheid en het grotere geheugen van 64bit-machines, kan Ontrack EasyRecovery 10.1 sneller scannen en zijn er verbeterde mogelijkheden voor recoveries op grote schijven.
  • Meer talen toegevoegd: Ontrack EasyRecovery is nu beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools en Spaans.
  • Automatische berichten: gebruikers ontvangen in de nieuwe versie automatisch berichten en updates om hun licentie moeiteloos up-to-date te houden.
  • Verbeterde schijfviewer: de kans op een succesvolle recovery is vergroot dankzij de toevoeging van een hex viewer, waarmee IT-beheerders de ruwe en exacte inhoud van een bestand kunnen bekijken of aanpassen.

 

Kroll Ontrack biedt een gratis trialversie om de terughaalbare data te bekijken alvorens klanten de software daadwerkelijk hoeven aan te schaffen. Deze gratis trialversie van Ontrack EasyRecovery is te downloaden via: http://www.ontrackdatarecovery.nl/easy-recovery/

Zelf bestanden terughalen met de doe-het-zelf recovery tool van Kroll Ontrack: http://www.ontrackdatarecovery.nl/verloren-bestanden-terughalen/doe-het-zelf/