Data recovery service experts
Wij redden jouw data!

Ongeëvenaarde expertise om de meest complexe gegevensverlies problemen op te lossen. Met meer dan 40 jaar ervaring, laboratoria wereldwijd (in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific) en een technisch team van wereldklasse, kun je op Ontrack vertrouwen om de klus te klaren.

Vraag direct vrijblijvende offerte aan 

Wilt u een GRATIS evaluatie bestellen?:
Gratis verzending is niet beschikbaar in jouw land.
  • Hierbij verklaar ik dat ik de eigenaar ben van de data, of door de eigenaar gemachtigd ben om deze aanvraag te doen.
  • De gratis evaluatie wordt uitgevoerd door KLDiscovery Ontrack BV (KvK number: 56256655), De Brand 22, 3823 LJ Amersfoort, The Netherlands.
  • Na afloop van het proces of als de data niet gered kan worden, zal de beschadigde mediadrager na 90 dagen quarantaine ontdaan van mogelijke resten data kosteloos worden afgevoerd. Wenst u uw mediadrager terug dan wordt €50,= in rekening gebracht voor het weer in elkaar zetten en retour zenden.
  • Dit orderformulier geeft Ontrack het recht om onmiddellijk met het gegevensherstel te beginnen. Als u een particulier bent, heeft u 14 dagen om uw bestelling te annuleren, maar als Ontrack de opdracht heeft voltooid voordat u annuleert, is de annulering niet mogelijk. Alle annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in onze algemene voorwaarden. Als u wilt annuleren, stuur ons dan een e-mail of bel ons. Gebruik de contactgegevens die u heeft ontvangen of het modelformulier intrekking op onze website.
  • Voor informatie over hoe wij persoonsgegevens verzamelen, verwerken en opslaan, verwijzen wij u naar ons Privacybeleid .

    Van alledaagse tot once-in-a-lifetime scenario's voor gegevensverlies, Ontrack herstelt alle data. Ons team van experts staat klaar om u te helpen.

    We helpen graag met data recovery! Herstelt u bestanden voor een particulier of een bedrijf?


    img_1000x200_homedevices

    Data recovery service voor alle storage systemen

    Wij herstellen alle soorten opslagmedia, bestanden en platformen. Vertrouw ook op de experts wanneer je denkt dat al je kritische data verloren is. Ontrack lost complexe data uitdagingen op het gebied van gegevensverlies en data recovery op.

    Data recovery

    img_homeburntdrive

    Al meer dan 40 jaar. We hebben het allemaal al eens voorbij zien komen

    Beroemdheden, overheden, multinationals, MKB bedrijven, maar ook particulieren uit de hele wereld komen naar Ontrack data recovery. Om data van onschatbare waarde van hun harde schijven en opslagmedia te laten redden. Van verwijderde bestanden en gevallen harde schijven tot, de meest tot de verbeelding sprekende, door rampen zwaar beschadigde gegevensdragers. Wij begrijpen de urgentie en noodzaak om gegevens te herstellen en bieden diensten en producten die aan al jouw zakelijke en persoonlijke wensen voldoen. Ook als gevoelige data juist permanent moet worden verwijderd.

    icon

    Gegevensherstel van gevirtualiseerde systemen

    Ons wereldwijde R & D-team heeft gepatenteerde hersteltechnieken ontwikkeld en kan verloren of ontoegankelijke gegevens herstellen van bijna elke virtuele machine, server of systeem dat gebruikmaakt van de toonaangevende hypervisors zoals VMWare, Hyper-V en nog veel meer.

    icon

    Data recovery voor ransomware, cryptovirussen en gijzelsoftware

    De meest gestelde vraag door slachtoffers van cybercrime: Wat kan Ontrack herstellen als je slachtoffer bent geworden van ransomware, cryptovirussen of cryptoware?

    Data herstellen na een ransomware aanval Volledige ransomware gids

    Onze industrie partners

    Ontrack is al vele jaren een vertrouwde partner van veel van de grootste technologie- en data bedrijven over de hele wereld.

    Apple
    Blancco
    Cisco
    Dell
    IBM
    Microsoft
    NetApp
    Oracle
    Sandisk
    Toshiba
    VMware
    Western Digital

    Hoe snel kan ik de data terug hebben?

    Wij begrijpen dat dataverlies veel tijd kost en bieden daarom verschillende servicelevels aan. Onze emergency dienst werkt 24/7 en net zo lang tot we je data hebben hersteld.

    Standard

    Gemiddeld 7 werkdagen

    Priority

    Gemiddeld 3 werkdagen

    Emergency

    Gemiddeld 24 uur

    Bij ieder service level analyseren onze engineers de data. Voordat je de beslissing neemt om door te gaan met onze service, weet je hoeveel data er gered kan worden en wat de kosten zijn. Nadat jouw gegevens zijn hersteld, worden deze teruggestuurd op een passende gegevensdrager.

    Sluit je aan bij meer dan een half miljoen mensen en bedrijven die op Ontrack vertrouwen om hun gegevens te herstellen.

    Ontrack blog - Onze passie is data

    Op onze blog vindt je meer informatie over data recovery, het verwijderen van gegevens, hoe om te gaan met je harde schijf of server in geval van schade en voorbeelden van Ontrack's succesvolle gegevensherstel van extreem beschadigde harde schijven en servers.

    maandag 19 september 2022 door Tim Black

    In dit artikel onderzoeken we wat de oorzaak kan zijn van het klikgeluid van uw harde schijf en geven we enkele praktische oplossingen die u zelf kunt proberen.

    Lees verder


    vrijdag 9 september 2022 door Tim Black

    Een ransomware-aanval is een van de grootste bedreigingen waarmee onlinegebruikers worden geconfronteerd. In dit artikel gaan we na we wat er gebeurt tijdens een ransomware-aanval en welke stappen u moet nemen om uw organisatie te beveiligen in de nasleep ervan.

    Lees verder


    maandag 29 augustus 2022 door Ontrack-team

    De sleutel tot het effectief beheersen van onvoorziene situaties zoals systeemfouten is een uitgebreid, weloverwogen disaster recovery plan.

    Lees verder


    Bekijk alle artikelen


    icon

    Data Recovery FAQ

    Gesteund door 's werelds grootste R & D-team, hebben we de kennis en het vermogen om aan jouw behoeften op het gebied van data recovery te voldoen. Meer dan 50.000 klanten, variërend van Fortune 500-bedrijven tot individuele consumenten, vertrouwen elk jaar op onze eersteklas gegevenshersteldiensten.

    Bekijk alle FAQ's in de Knowledge Base

    Wat kost een evaluatie?

    Hoe lang duurt de data recovery service?

    Hoe worden mijn herstelde gegevens naar mij teruggestuurd?

    Welke informatie is opgenomen in het gratis evaluatierapport?

    Zijn er verzendkosten verbonden?

    Wat bevat het gratis rapport?

    Zijn er extra kosten verbonden aan een evaluatie?

    Kun je uitleggen hoe je verwijderde bestanden van een laptop kunt herstellen?

    Waarom verdwijnen er bestanden van mijn harde schijf?

    Hoe download ik gratis herstelsoftware voor USB-flashstations?

    Ik heb per ongeluk foto's verwijderd van mijn USB-stick. Kunnen ze worden hersteld?


    icon

    Begin direct met het herstellen van uw gegevens!

    Neem direct contact op met ons team van experts. Ontrack data recovery is geschikt voor iedereen - van de grootste bedrijven en overheidsinstellingen tot de consument die digitale foto's kwijt is geraakt

    0800 4 200 008Start evaluatie Contact