E-mail recovery - Ontrack

Hoe worden e-mails teruggehaald?

In hoeverre e-mail recovery mogelijk is, is afhankelijk van waar uw e-mails opgeslagen zijn. E-mails worden doorgaans op twee manieren opgeslagen. De eerste methode voor is het bewaren van e-mails in bijvoorbeeld Microsoft Outlook op laptops, desktops, mobiele telefoons, tablets of servers. De andere manier is het opslaan van e-mails in de cloud zoals  Gmail, Hotmail en Yahoo. Bij webmaildiensten is e-mail recovery enkel mogelijk wanneer het e-mailprogramma de e-mails, of back-ups daarvan, op de schijf heeft opgeslagen.

Mail recovery tip:

Wilt u nagaan of uw e-mail recovery mogelijk is dan moet u zich ervan verzekeren dat uw webgebaseerde e-mails op uw pc of mobiele apparaat worden opgeslagen.


e-mail recovery

E-mail recovery op een server

Ongeacht hoe uw gebruikers mailboxen op de server worden opgeslagen, in het geval van een exchange database, in een Microsoft Exchange Information Store, of als individuele berichten in aparte bestanden (als PST), is e-mail recovery mogelijk.

Tip: Microsoft Exchange EDB-bestanden kunnen met Ontrack Powercontrols hersteld worden worden naar een live server.


E-mail recovery op een defect opslagmedium

Het is moeilijk e-mails te herstellen van kapotte harde schijven. Een poging kan de gegevens verder doen beschadigen. Wij raden u aan contact op te nemen met Ontrack voor e-mail recovery advies voordat u zelf iets onderneemt. Waarschijnlijk is een e-mail recovery van de harde schijf nodig om toegang tot uw gegevens te krijgen.

e-mail recovery op defect opslagmedium

e-mail recovery software

Wanneer kan ik e-mail recovery software gebruiken?

Om een mailprogramma te kunnen herstellen moeten de gegevens op uw computer, smartphone of tablet zijn opgeslagen. Functioneren deze opslag apparaten normaal of gaat het om een logisch defect, dan kunt u onze doe-het-zelf-programma's proberen: Ontrack Easyrecovery software of Ontrack Powercontrols.


Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 4 200 008

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!