LDiscovery en Kroll Ontrack: twee unieke bedrijven, nu één wereldleider!

Nieuwe merknaam KrolLDiscovery en nieuw logo Kroll Ontrack

LDiscovery (LLC) lanceerde vandaag KrolLDiscovery: een nieuwe wereldwijde merknaam en een nieuw logo voor ediscovery en informatiebeheer. KrolLDiscovery combineert de wereldwijde kracht van LDiscovery en Kroll Ontrack en levert geïntegreerde, eersteklas ediscoverytechnieken en -diensten aan klanten over de hele wereld.

Krolldiscovery logo

Chris Weiler, directeur KrolLDiscovery:

”De lancering van KrolLDiscovery en onze nieuwe logo’s symboliseren onze toewijding aan het leveren van veruit de allerbeste ediscovery- en datarecovery-oplossingen aan onze klanten. De nieuwe merknaam en het nieuwe logo eren het technologisch erfgoed en de sterke marktpositie van LDiscovery en Kroll Ontrack, en brengen het internationale bereik en de lokale expertise samen voor het oplossen van hedendaagse problemen omtrent ediscovery, informatiebeheer en data recovery.”

Nieuw logo Kroll Ontrack voor data recovery

Kroll Ontrack logo

Pioniers en vernieuwers

Pioniers en vernieuwers

Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons technologisch erfgoed bieden LDiscovery en Kroll Ontrack u creatieve producten en oplossingen:

  • Zelf ontwikkelde tools en methodes ter verbreding en verdieping van het ediscovery-aanbod.
  • Wereldwijd toonaangevende software en diensten op het gebied van data recovery.
  • Unieke Relativity expertise:
    • De eerste eDiscovery vendor met een licentie voor het aanbieden van Relativity.
    • Een wereldwijd team met gecertificeerde en ervaren Relativity-professionals.
    • Winnaar van Relativity’s ’Best Service Provider Solution and Community Choice’-award in zowel 2015 als 2016.
Conultancy en service

Conultancy en service

Bij LDiscovery en Kroll Ontrack kunt u terecht voor een uitgebreide range van consultancy, projectondersteuning en document review services, om u te helpen, van de eenvoudige tot de meest complexe cases. Dit, in combinatie met het gezamenlijke productaanbod en de technologische infrastructuur, is van onschatbare waarde voor onze klanten.

Wij zijn verheugd met het samengaan van LDiscovery en Kroll Ontrack en de voordelen die dit onze klanten zal geven. Wij zien ernaar uit onze relatie met u samen verder te ontwikkelen!


Over Kroll Ontrack

KrolLDiscovery levert via het wereldwijde bedrijf Kroll Ontrack eersteklas data recovery, e-mailextractie en -herstel, datavernietiging en tape-management. Het bedrijf met ongeveer 1.300 werknemers op 43 locaties in 19 landen, is wereldleider op het gebied van ediscovery, informatiebeheer en datarecovery-oplossingen, om de klant te ondersteunen bij juridische kwesties, het naleven van wetten, intern onderzoek, data recovery en data management. Het bedrijf biedt klanten al ruim 30 jaar datacollectie en forensisch onderzoek, early case assessment, electronic discovery en dataverwerking, applicatiesoftware en documentreviewdiensten.

Over KrolLDiscovery

KrolLDiscovery levert technologische diensten en software en helpt daarmee advocatenkantoren, ondernemingen, overheidsinstellingen en particulieren moeilijke datakwesties op te lossen. Het bedrijf met ongeveer 1.300 werknemers in 43 vestigingen verspreid over 19 landen, is wereldleider op het gebied van ediscovery, informatiebeheer en datarecovery-oplossingen, om de klant te ondersteunen bij juridische kwesties, het naleven van wetten, intern onderzoek, data recovery en data management. KrolLDiscovery biedt klanten al meer dan 30 jaar datacollectie en forensisch onderzoek, early case assessment, ediscovery en dataverwerking, applicatiesoftware en documentreviewoplossingen. Daarnaast levert KrolLDiscovery via wereldbedrijf Kroll Ontrack eersteklas data recovery, e-mailextractie en -herstel, datavernietiging en tapebeheer.

KrolLDiscovery is een van de snelst groeiende bedrijven van Noord-Amerika, aldus Inc. Magazine (Inc. 5000) en Deloitte (Deloitte’s Technology Fast 500). Directeur Chris Weiler verdiende in 2014 een award voor Ernst & Young Entrepreneur of the Year™. KrolLDiscovery is daarnaast een Relativity Best in Service Partner en een Relativity Premium Hosting partner en is in het bezit van ISO/IEC 27001-gecertificeerde datacenters.