Kingston Data recovery: door erkend partner van Kingston Technology

Alle klanten van Kingston Technology ontvangen 10 % korting op data recovery

Dankzij ons partnerschap met Kingston Technology kunnen wij de beste en meest geavanceerde datarecovery-oplossingen aanbieden, aan zowel bedrijven als particulieren. Het betekent ook dat uw garantie op Kingston Technology-producten in geval van een data recovery geldig blijft.

Wij hebben gespecialiseerde tools en gereedschappen en ervaren ingenieurs om data van elk product van Kingston Technology te herstellen, ongeacht de oorzaak van het dataverlies.

Kingston logo

Kingston data recovery

Kingston Data recovery voor elk product

Ontrack-ingenieurs kunnen gegevens van elk Kingston Technology-apparaat herstellen.

Maak u geen zorgen als uw apparaat hier niet bij staat; bel ons voor meer informatie over hoe wij u verder kunnen helpen.

  • Kingston DataTraveler-USB-sticks
  • Kingston Ironkey Encrypted-USB-sticks
  • Kingston Client-ssd’s (A400, UV400, KC400, KC1000)
  • Kingston DataTraveler Encrypted-USB-sticks
  • Kingston SD- en microSD-kaarten
  • Kingston Server-ssd’s (DC400, DCP1000)

Wij halen uw data terug

Dankzij onze eigen tools, gereedschappen en methodes, en meer dan 30 jaar ervaring in de datarecovery-branche, kunnen wij gegevens terughalen bij Kingston Technology-producten. Wij gebruiken hiervoor onze professionele cleanrooms of onze Remote Data Recovery-service (RDR).

De beste methode voor data recovery ligt aan de specifieke oorzaak van het dataverlies. Wij gebruiken onze eigen tools en technieken om toegang te krijgen tot defecte opslagmedia en data terug te halen, ook als het opslagapparaat fysiek beschadigd is.

Bel ons of vraag een gratis consult aan voor meer informatie over hoe wij u tot dienst kunnen zijn.