Data recovery voor iPhone, iPad en iPod - Ontrack

Steeds meer mensen zijn in het bezit van een iPhone, iPad of iPod. Door de populariteit van deze Apple producten krijgt Ontrack steeds meer data recovery aanvragen binnen voor persoonlijke Apple apparatuur.

Daarom bieden een nieuwe data recovery service voor Apple apparatuur. Dit is de meest uitgebreide recovery service voor iPhones, iPads en iPods die op de markt verkrijgbaar is.

Bel direct gratis 24/7 | 0800 4 200 008

Neem contact met mij op

Data recovery voor iPhone, iPad en iPod

cloud

Foto’s, video’s contacten en berichten terughalen

Er zijn steeds meer back-up mogelijkheden voor Apple apparatuur, of het nu gaat om cloud of back-up software. Helaas gebeurt het toch dat back-up’s  niet up-to-date, toegankelijk of goed is. Gebruikelijke storingen die tot gegevensverlies leiden zijn gewiste bestanden, corrupte software, verkeerde wachtwoorden en OS opwaarderingsproblemen. Ontrack kan gegevens ontoegankelijk zijn in het permanente geheugen van een Apple apparaat toch terughalen. De meeste data recovery die wij uitvoeren voor persoonlijke Apple apparatuur betreft foto’s/video’s en contactpersonen, gevolgd door aantekeningen en tekstberichten.


Weten waar u voor betaald

Door middel van een diagnostisch rapport dat de kwaliteit van de herstelbare Apple bestanden weergeeft, weet u als klant precies wat u terugkrijgt voor de kosten van de data recovery.

Data recovery kosten iphone recovery

File types


Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 4 200 008

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!