iPhone data recovery software

iPhone data recovery software

Uw iPhone-gegevens weer terug.

Ontrack EasyRecovery for iPhone is doe-het-zelf-software voor het herstellen van data op iPhones en iPads, en vanaf iTunes- en iCloud-back-ups.

De gebruiksvriendelijke tool is verkrijgbaar voor zowel Microsoft® Windows® als Mac® en maakt het terughalen van belangrijke bestanden vanaf uw iCloud- en iTunes-back-ups snel en eenvoudig.
Ontrack EasyRecovery for iPhone

iphone7

Hoe kan Ontrack EasyRecovery helpen?

Ontrack EasyRecovery voor iPhone kan u helpen om data uit verwijderde folders van uw iPhone of Ipad terug te halen, tevens kan het u helpen om bestanden te herstellen van iTunes of iCloud backup direct naar uw mobiele eenheid.

Als uw data volledig verwijderd is van uw mobiele telefoon dan houdt de Apple built-in encryptie de mogelijkheid om te recoveren tegen.

Wij adviseren u de gratis demoversie van onze software eerst te downloaden;, als de bestanden niet worden teruggevonden, neem dan contact op met ons team om te kijken wat de volgende stappen zijn.


Verloren of verwijderde bestanden terughalen

iPhone-data terughalen vanaf uw iTunes- of iCloud-back-up-bestanden.

Data vanaf back-up-bestanden herstellen

Herstel verloren foto’s, video’s, contactpersonen, de belgeschiedenis, sms’jes, WhatsApp-berichten, bijlagen, notities, agendagegevens en nog veel meer.

Werkt op meerdere toestellen

Compatibel met iOS 11.x tot 6.x en iTunes 12.x – 11.x. Ondersteunt iPhone 8 Plus, 8, 7 Plus, 7, 6S Plus, 6S, 6 Plus, 6, 5S, 5c, 5, 4S en 4.

Verkrijgbaar voor Windows en Mac

Ontrack EasyRecovery for iPhone is compatibel met Windows 10, 8.1, 8 en 7, en Mac OS X 10.8 en hoger.


Ontrack® EasyRecovery™ for iPhone – Home

Snel belangrijke bestanden terughalen vanaf uw iPhone-, iCloud- en iTunes-back-ups. De software is zo makkelijk in gebruik dat zelfs de meest onervaren gebruikers hun verloren en verwijderde bestanden snel kunnen terughalen.

Ontrack® EasyRecovery™ for iPhone – Technician

Technician heeft alle functies van de Home-versie, maar is ontwikkeld om data recovery voor IT-specialisten te vereenvoudigen en maakt het mogelijk de software als een dienst aan te bieden.Bekijk welke versie voor u geschikt is

Versies vergelijken


Hoe gebruikt u Ontrack EasyRecovery for iPhone?

Met Ontrack EasyRecovery for iPhone herstelt u snel verloren of verwijderde bestanden vanaf uw iPhone-, iTunes- en iCloud-back-ups, in een paar eenvoudige stappen:

  1. Start de software en kies voor data recovery vanaf uw aangesloten iPhone-, iCloud- of iTunes-back-up.
  2. Kiest u voor het herstellen van data vanaf uw iCloud-back-up, voer dan uw Apple ID en wachtwoord in voor u verdergaat.
  3. De software start de scan en toont een lijst met alle bestanden die hersteld kunnen worden. U kunt er ook previews van bekijken.
  4. Selecteer de bestanden die u wilt terugzetten en sla ze op uw computer op of zet ze terug op uw iPhone.

Voor een data recovery vanaf een iTunes-back-up moet de laatste versie van iTunes geïnstalleerd zijn. De software kan ook gegevens herstellen vanaf versleutelde iTunes-back-ups mits u uw wachtwoord invoert.


Is uw apparaat fysiek beschadigd?

Is uw telefoon of tablet fysiek beschadigd dient u geen doe-het-zelf-software te gebruiken. Om verder dataverlies te voorkomen, stop het gebruik van uw toestel en neem contact met ons op voor meer informatie over onze professionele diensten voor data recovery.

Bel 0800 4 200 008

Technische support

Vragen over het gebruik van onze software? Lees meer in onze blogs en artikelen of neem contact op met onze technische support.

OntrackIBASSupport@ontrack.com


VoordelenHomeTechnician
Herstelt verwijderde en verloren data van iPhones en iPads
Herstelt verwijderde bestanden vanaf iTunes- en iCloud-back-ups
Herstelt foto’s uit de filmrol en fotostream
Herstelt gewiste iMessage-berichten
Herstelt WhatsApp-berichten en -bijlagen
Preview van herstelbare bestanden zoals notities, foto’s, agenda-activiteiten etc.
Ondersteunt data recovery vanaf versleutelde iTunes-back-up-bestanden
Ondersteunt data recovery bij meerdere iOS-toestellen (iPhone & iPad)
Ondersteunt iPhone 8 Plus, 8, 7, 6S, 6 Plus, 6, 5s, 5c, 5, 4s en 4
Verbeterde ondersteuning voor iOS 11.x, 10.x, 9.x, 8.x, 7.x en 6.x
Licentie voor commercieel gebruik