Information lifecycle Management - ILM - Ontrack

Information lifecycle management (ILM)

Ontrack helpt u om gaten in uw ILM op te vullen

Data vormt de ruggengraat van het bedrijfsleven. Door middel van geavanceerd information lifecycle management kunnen veel processen rondom het managen van data gestandaardiseerd en zelfs geautomatiseerd worden. Toch blijven er gaten en uitzonderingen bestaan die speciale aandacht vereisen, omdat ze een gevaar vormen voor uw bedrijfsgegevens.

Gaten in uw data management

Information lifecycle Management begeleidt uw gegevens en informatie van de bron van de gegevens op uw distributie, actief gebruik en onderhoud tot het vernietigen van de data aan het einde van de levenscyclus. Maar deze typische standaardprocessen zijn niet bedoeld voor de uitdagingen van de specifieke situaties: wanneer data verloren gaat bij systeemuitval, wanneer in gerechtelijke procedures een legal hold nodig is of bij een grote systeemconsolidatie na een overname.

Ontrack helpt u om deze gaten in uw information lifecycle management op te vullen. Deze uitzonderlijke situaties komen vaker voor dan u denkt en vragen om meer kosten-efficiënte oplossingen en effectieve acties, die meestal niet voorzien zijn in de begroting.

Data management producten en diensten van Ontrack

Met meer dan 30 jaar ervaring in data recovery en data management ondersteunt Ontrack u met professionele, betrouwbare en kosteneffectieve producten en diensten voor:

 • Data recovery
  Meer dan 30 jaar wereldwijde ervaring in data recovery is Ontrack uw partner voor het herstel van kritische bedrijfsgegevens na een systeemfout. Met onze zelf ontwikkelde, speciale tools en processen kunnen we uw gegevens herstellen, zelfs in de meest ingewikkelde gevallen van dataverlies.
 • Back-up, data-opslag, of consolidatie
  Met onze jarenlange ervaring ondersteunen we uw consolidatie-projecten. Onze diensten zijn gebaseerd op vastgestelde standaarden en processen en zijn ontworpen om een vlotte consolidatie van de systemen uit te voeren, zodat uw bedrijfsvoering hier zo weinig mogelijk van merkt.
 • Datamigratie
  Grote systeem upgrades of overnames vereisen vaak een grote datamigratie naar nieuwe systemen. Als u dit met uw eigen IT-afdeling niet meer aankunt, kan Ontrack u ondersteunen met onze diensten voor data migratie en conversie.
 • Veilige datavernietiging
  Aan het einde van de levenscyclus van gegevens en opslagmedia vervalt uw verantwoordelijkheid voor de gegevens niet automatisch. De experts van Ontrack ondersteunen u bij een veilige vernietiging van uw data, zodat deze niet in verkeerde handen kan vallen.
 • eDicovery en Computer forensics
  De computer forensics specialisten van Ontrack helpen advocaten en bedrijven in het onderzoek naar elektronisch bewijsmateriaal. Door gebruik te maken van de juiste technieken wordt het relevante bewijsmateriaal zorgvuldig en nauwkeurig opgespoord en bewaard.

Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 4 200 008

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!