Harde schijf wis software - Ontrack

Harde schijf wis software

Blancco Drive Eraser

Veilig data verwijderen van PC's, laptops, servers en opslagomgevingen.

Deze volledig gecertificeerde, geautomatiseerde en centraal beheerde oplossing voor gegevensverwijdering biedt grensverleggende efficiëntie en productiviteit. De meest geavanceerde oplossing voor gegevensvernietiging die verkrijgbaar is op de markt. Voldoet aan al uw meest complexe behoeften bij het beheren van meerdere opslagmedia.

100% veilige gegevensverwijdering

Met gecertificeerde software biedt Ontrack 100% gegevensvernietiging van uw PC's, laptops, servers, datacenter-apparatuur, behuizingen en andere grote opslageenheden. De meeste applicaties wissen slechts de index, maar met deze software worden alle sporen van informatie geheel vervangen waardoor herstel van gegevens onmogelijk is.

Rapportages ondersteunen hergebruik

In aanvulling op het verwijderen genereert deze wipesoftware uitgebreide rapportages als bewijs van succesvolle gegevensverwijdering. Deze manipulatiebestendige en verifieerbare rapporten zijn een essentieel onderdeel van regelgeving, compliance en juridische auditeisen. De rapportages bieden belangrijke informatie voor het auditproces, zoals:

  • De staat van de hardware.
  • Relevante serienummers en productlabels.
  • Hoe en door wie de verwijdering werd uitgevoerd.

Uitgebreide hardware support

De software is ontwikkeld in nauwe samenwerking met 's werelds toonaangevende OEM's (original equipment manufacturers) van hardware en software. De wipe software biedt uitgebreide ondersteuning - van PC's en laptops tot servers, datacenter-apparatuur en andere grote opslageenheden - om het dataverwijderingsproces verder te verbeteren. De uitgebreide hardware-support omvat ook pass-through voor RAID arrays.


Grensverleggende efficiëntie & productiviteit

De mogelijkheid die deze geavanceerde software biedt om meerdere harde schijven tegelijk bij hoge snelheid te wissen draagt bij aan een uiterst efficiënt en kosteneffectief proces. Het verwijderproces is volledig geautomatiseerd en de snelste in zijn sector. De software genereert snelheid en efficiëntie door:

  • Het profiteren van de volledige schrijfsnelheidscapaciteit van uw hardware.
  • Het tegelijkertijd wissen van meerdere harde schijven (tot honderden tegelijk).
  • Het volledige aanpassen van het dataverwijderingsproces aan de specifieke zakelijke behoeften van uw afzonderlijke klanten.
  • Het aanbieden van regelmatige updates voor producten en drivers om de veiligheid, verwijdersnelheid en de efficiëntie te maximaliseren.