Hard disk recovery - Ontrack

Help!
Hard disk drive defect ... ik ben mijn data verloren! Vertrouw ook op hard disk recovery van Kroll Ontrack

Bel direct gratis 24/7 | 0800 4 200 008

Neem contact met mij op

Help! Harde schijf defect

Hard disk recovery door Ontrack

Hard disk recovery door Ontrack

Als de hard disk drive (HDD) er opeens mee ophoudt, gaat dit gepaard met een gevoel van paniek wanhoop. Gelukkig is de redding daar; wereldleider Kroll Ontrack is al meer dan 30 jaar innovatief op het gebied van HDD recovery. Van cruciale bedrijfsgegevens tot privéfoto’s. Geheel verschillende soorten data, maar allemaal even belangrijk. Zet uw computer rustig uit en gebruik de harde schijf niet meer om verdere schade te voorkomen.

Enkele HDD recovery klant cases:


Hoe snel kan ik de data terug hebben?

Selecteer het servicelevel dat bij u past.

Met onze emergency dienst werken we 24/7 net zo lang tot we uw data hersteld hebben.

Kunt u mijn gegevens redden? Bewezen succes

Meer dan 50 000 Data recoveries per jaar over de hele wereld. Vele bijzondere recoveries van de trouwfoto’s van Wilfred Genee, een harde schijf van de tragisch ontplofte spaceshutlle tot Wereldwijd TV wetenschappelijke programma’s die op allerlei manieren proberen harde schijven onherstelbaar te beschadigen om bijvoorbeeld consumenten te waarschuwen waaronder TROS RADAR.


Voor alle soorten harde schijven

Ontrack verzorgt hard disk drive recovery voor elk merk, model en type. Onze hard disk recovery diensten worden erkend door de grote hard disk producenten. Onder andere Western Digital, Fujitsu, Hitachi, Samsung en Toshiba staan toe dat Kroll Ontrack de garantiezegel van harddisks verbreekt, zonder dat de garantievoorwaarden vervallen.

Hard drive fabrikanten

* Staat het merk of type van de harde schijf er niet bij, geen zorgen; met de grootste data recovery R & D team in de wereld, kan Ontrack een tool ontwikkelen om uw gegevens te herstellen.

Media types

 • PATA (IDE, EIDE)
 • SATA, SCSI, SAS, Fibre Channel
 • NVMe
 • USB, Firewire, eSATA external/portable hard disk drives
 • PCMCIA
 • anders*

Voor alle soorten defecten aan een harde schijf

Onze ingenieurs verdelen kapotte harde schijven in twee categorieën:

Logische schade: De harde schijf werkt wel, maar de bestanden en mappen zijn verdwenen. Dit kan zo zijn door bijvoorbeeld:

Mechanische schade: De harde schijf werkt niet; de harddisk gaat niet aan of kan de gegevens niet lezen. De meest voorkomende oorzaken zijn:

Deze problemen gaan vaak gepaard met vreemde, slijpende, schurende of tikkende geluiden.

Meer over mechanische schade op harde disk reparatie


hard disk recovery for Water Damaged Hard Drives

Waterschade

6 nuttige tips bij ongelukken met water:

 1. Test niet of het apparaat het nog doet. Dat kan kortsluiting veroorzaken.
 2. Denk na over wat voor data er ontbreekt, evalueer de situatie en neem zo nodig contact op met de harddisk recovery-experts.
 3. Heeft uw apparaat in het water gelegen, droog ’m niet af en bewaar ’m in een luchtdicht bakje of zakje.
 4. Bent u belangrijke data kwijt dan mag er niet teveel tijd verloren gaan voor een poging om de gegevens te redden wordt ondernomen, anders kunnen de gegevens voorgoed weg zijn. Bij waterschade kan er roest ontstaan, met als gevolg nog meer dataverlies.
 5. Is er slechts water op het toestel gemorst, laat ’m drogen tot het water verdampt is. Let op alleen als je zeker weet dat de gegevensdrager zelf inderdaad niet nat is geworden.
 6. Is er bier, frisdrank etc. op het toestel gemorst, maak het schoon.

Tikkende geluiden

Zet uw computer meteen uit als de harde schijf vreemde tikkende geluiden maakt. Deze geluiden kunnen erop wijzen dat uw harde schijf een head crash heeft en de data niet goed leest, wat kan leiden tot blijvende, onherstelbare schade aan uw data.

Meer over waarom het verstandig is uw pc uit te zetten bij klikgeluiden

Exclamation mark

Wanneer u vreemde geluiden hoort, bel Ontrack gratis op 0800 4 200 008. Uw harde schijf heeft mechanische schade opgelopen en wij kunnen u helpen!

harddisk recovery for Hard Drives that are making noises

Tips for hard disk recovery

Verdwenen bestanden, per ongeluk gewiste bestanden of problemen na het opnieuw formatteren

Probeer Ontrack Easyrecovery software als u per ongeluk bestanden heeft verwijderd en u een data recovery nodig heeft.

U kunt een gratis proefversie downloaden en zien of uw gegevens hersteld kunnen worden. Als de bestanden gevonden worden kunt u het programma in onze webshop kopen.

Zelf bestanden terughalen met de doe-het-zelf recovery tool van Ontrack.

Ransomware, crypto virussen en cryptoware, wat wel en niet kan worden teruggehaald.

Een veel gestelde vraag door slachtoffers van cybercrime : Wat kunnen jullie herstellen in het geval van ransomware, crypto virussen en cryptoware?


Encryptie

Veiligheid

Ontrack heeft uitgebreide protocollen ontwikkeld voor het ontvangen, hanteren, recoveren en terugzenden van versleutelde gegevens . Om zo bij ieder stap van het proces de veiligheid te kunnen verzekeren. Hoewel encryptie het hard disk recovery proces complex maakt, kunnen versleutelde gegevens toch hersteld worden door onze specialisten. De herstelde data sturen wij versleuteld terug op een externe harde schijf.

Herstel data van versleuteld met enterprise encryptie softwareKlanten helpen is waar het ons om gaat!

Iedere dag staan wij klaar voor onze klanten die na computerproblemen al hun data verloren lijken te zijn. Wij gaan tot het uiterste om iedereen te helpen. Lees meer over hoe klanten het ervaren om met ons te werken.