Restore mail, mailbox recovery van exchange server of office 365

Restore mail, mailbox recovery van exchange server of office 365

Exchange data recovery

Exchange data recovery en restore, (verwijderde) mailboxen en mailbox items

Snel en eenvoudig verwijderde of gearchiveerde mailboxen en mailbox items herstellen met Ontrack PowerControls. Als een werknemer per ongeluk een belangrijke e-mail map verwijdert, kunt u deze binnen een paar minuten herstellen. Kopieer de verwijderde items direct in de mailbox van de werknemer - allemaal vanaf uw eigen bureau. Als uw Exchange-server crasht, kunt u Ontrack PowerControls gebruiken om alle items sinds de laatste back-up snel te restoren.


Snel herstel mailboxen

Veel bedrijven hebben grote uitdagingen en kostenposten in verband met het handhaven en onderhouden van een groeiende data-opslag. Of het nu het beheer is van 50 mailboxen met waardevolle informatie of 50.000, het herstellen van gearchiveerde e-mail accounts kan ondraaglijk langzaam gaan via de normale exchange data recovery processen.

Met Ontrack PowerControls kunt u alle mailboxen doorzoeken in Exchange server backups, unmounted Exchange databases (EDB bestand) en informatie-opslagbestanden (STM information stores). Onze technologie selecteert alleen de items die matchen met de exacte zoekparameters. Deze mailbox items kunnen vervolgens worden hersteld naar een live Exchange-omgeving of naar een nieuw of bestaand PST-bestand.

Simple Single mailbox recovery: een single mailbox, meerdere mailboxen of mail items haalt u zo binnen enkele minuten terug, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

U kunt Ontrack PowerControls gebruiken voor exchange recovery van:

  • Alle mailboxen, mappen of individuele communicatie.
  • Bijlagen, contacten, agenda-items.
  • Database-items in public folders.
Snelle data Recovery Exchange

Data Managment Comprehensive Exchange Recovery

Bespaar tijd en geld

Bottom line, Ontrack PowerControls bespaart u geld en kostbare tijd. Het reduceert de tijd voor mailbox recovery aanzienlijk. Het werkt met uw bestaande back-up procedures. Bricklevel back-up en het speciaal inrichten van automatisch archiveren van verwijderde items is niet nodig.

Ontrack PowerControls bespaart Exchange-beheerders de hoofdpijn die normaal wordt veroorzaakt door: het zoeken, vinden en herstellen van mailbox items.

Gearchiveerde mail, compliance en ediscovery

Compliance regelgeving (zoals Sarbanes Oxley en HIPPA) eist dat Exchange administrators specifieke berichten in verband met de naleving van deze regelgeving kunnen lokaliseren. Beheerders dienen vanuit compliance overwegingen toegang te hebben tot alle gearchiveerde mail van de Microsoft Exchange Server- en Office 365-omgevingen. Met PowerControls heeft u een goede exchange data recovery oplossing, u vindt eenvoudig en snel specifieke e-mail berichten en mailbox items terug in: verschillende back-upsets, meerdere edb´s, pst´s en archives.

De problemen met compliance ontstaan wanneer men zoekt naar specifieke berichten, wanneer ze bijvoorbeeld niet in het huidige back-upsysteem zijn opgenomen. Nog erger is het wanneer e-mails verspreid zijn over verschillende back-up sets, die zijn gecreëerd door gebruik van verschillende back-up software. Ontrack PowerControls maakt korte metten met deze problemen door een krachtige zoekfunctie en back-up exchange data recovery tools, die het beantwoorden van elke compliance-eis zeer eenvoudig maken.

Exchange data recovery van tape

Met gebruik van de Ontrack PowerControls Extract Wizard is het eenvoudig om oude back-ups te lezen zonder hulp van het back-upsysteem waarmee ze gecreëerd werden. Zo kunnen e-mails van legacy back-up tapes worden inbegrepen in de Content Analysis Store. Dit geeft een compleet periodeoverzicht van de betreffende gebruiker, zodat het bedrijf precies krijgt waar het om gevraagd heeft met minimale inspanning voor de beheerder.

Doorzoeken en vinden

Ontrack PowerControls is speciaal nuttig als de verlangde e-mail over een lange periode verspreid is, wat een waarschijnlijk scenario is voor compliance-eisen. Het volgen van een enkele gebruiker gedurende een bepaalde periode is gewoonlijk een moeilijke taak bij mailbox recovery omdat men als beheerder genoodzaakt is veel verschillende bronnen te doorzoeken om alle e-mail te vinden die gerelateerd is aan die gebruiker. Met de zoekfunctionaliteit van Ontrack PowerControls kan de Exchange administrator deze veelvuldigheid bereiken door het opzetten van een Content Analysis Store, die de back-up EDB’s van de gewenste periode omvat en zo een profiel creëert van die gebruiker.

Office 365-mailboxen archiveren

Gewiste gegevens? Geformatteerde schijf? Een virus of software fout? Met de EasyRecovery tool van Ontrack kunt u zelf bestanden terughalen. EasyRecovery is de complete exchange data recovery oplossing voor bedrijven en thuisgebruikers om bestanden te herstellen die beschadigd of gewist zijn.

Wanneer gebruikt men de exchange data recovery Software?

Met Ontrack PowerControls vindt u eenvoudig specifieke e-mail berichten of mailbox items exporteren voor onderzoek. De tool kan ook gebruikt worden voor het archiveren van mailboxen van oud-werknemers. Door de Office 365 mailbox naar een pst-bestand te exporteren kan de Office 365 mailbox verwijderd worden en kunnen eventuele onderhoudskosten voor de mailbox bespaard worden, terwijl gegevens voor de toekomst behouden blijven.

Proportionaliteitsbeginsel

Onze technologie selecteert alleen de items die matchen met de exacte zoekparameters. Zo kunnen alleen de benodigde mailbox items worden hersteld naar een nieuw of bestaand PST-bestand.

PowerControls wordt in exchange data recovery compliance projecten gebruikt voor:

  • Veiligheid – Bewaken van gepatenteerde bedrijfsinformatie voor de bescherming van intellectueel eigendom.
  • Kwaliteitscontrole – Waarborgen van toegang tot informatie en gegevens met betrekking tot accountancy en financiële zaken.
  • Klantentevredenheid – Bijhouden van de correspondentie van klantenservice om het bedrijf te beschermen tegen klachten over service en/of zaken die met garantie van doen hebben.
  • Veiligheid van de werknemers – Verzekeren van het correct gebruik van systemen, om te onderzoeken of e-mail op een wijze wordt gebruikt die verstorend, beledigend, of moreel schadelijk zou kunnen zijn.