Data herstel - gratis advies?

Help!
Harde schijf defect ... ik ben mijn data verloren!

Kroll Ontrack staat bekend voor het leveren van de hoogste kwaliteit als u data recovery van een harde schijf of SSD, een RAID-systeem of een mobiele telefoon nodig hebt. Voor bedrijven en particulieren.

Een aantal van onze experts hebben persoonlijk meer dan 30 jaar ervaring en voor Kroll Ontrack's internationale data recovery team blijft niets onbeproefd om optimale oplossingen te bieden voor de problemen van onze klanten.

Bel direct gratis 24/7 | 0800 5 765 565

Neem contact op
Data Recovery - Help! My disk is broken

Kunt u mijn gegevens redden?

> 1 800

Werknemers wereldwijd

> 50 000

Data recoveries per jaar

30

Jaar ervaring

Kroll Ontrack heeft de ongelofelijke technologische ontwikkelingen op het gebied van data opslag zeer actief bijgehouden. Tegenwoordig voeren we meer dan 50.000 data recoveries per jaar uit over de hele wereld. Data recovery is onze passie, en wij proberen onze klanten daar zoveel mogelijk bij te betrekken.

Wij durven te zeggen dat onze ervaring en expertise ’s werelds beste data recovery werkwijzen tot stand heeft gebracht. Dat geeft onze klanten een vertrouwd gevoel.

Stap voor stap - hoe werkt een data recovery?

Raak niet in paniek, schakelt u de machine uit! Bel ons direct voor gratis advies.

Alle data recovery opdrachten zijn uniek. Wij onderzoeken het opslagmedium altijd om het probleem en de omvang van de schade vast te stellen. De complexiteit van de opdracht is afhankelijk van de gegevensdrager, de opslagcapaciteit, bestandstypen en besturings/bestandssystemen.

consultation

Gratis advies

Evaluation

Analyse

Recovery

Data recovery

Return

Data uitleveren


Klanten helpen is waar het ons om gaat!

Iedere dag staan wij klaar voor onze klanten die na computerproblemen al hun data verloren lijken te zijn. Wij gaan tot het uiterste in het data recovery proces om iedereen te helpen. Lees meer over hoe klanten het ervaren om met ons te werken.


Hoe snel kan ik de data terug hebben?

Selecteer het servicelevel dat bij u past.

Met onze emergency dienst werken we 24/7 net zo lang tot we uw data hersteld hebben.


Data Recovery - Do I have to send storage

Welke data recovery oplossingen zijn er?

Kroll Ontrack biedt verschillende data oplossingen. Op maat en afhankelijk van welke situatie u zich in bevindt. Staat uw bedrijf volledig stil of bent u data verloren die minder urgent is om te herstellen?

Bel direct gratis 24/7 | 0800 5 765 565 dan helpen wij u verder.

Data recovery oplossingen


Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 5 765 565

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!Alle data recovery opdrachten bij Kroll Ontrack zijn uniek!

Alle data recovery opdrachten bij Kroll Ontrack zijn uniek. Wij  onderzoeken het opslagmedium altijd om het probleem en de omvang van de schade vast te stellen. De complexiteit van de opdracht is afhankelijk van de gegevensdrager, de opslagcapaciteit, bestandstypen en besturings/bestandssystemen.

Hvorfor velge Ibas

Harde Schijf Crash – vertrouw Kroll Ontrack

Data verloren, Downtime, productiestilstand - Een harde schijf crash kan het voortbestaan van een bedrijf bedreigen.

Meestal krijgt u maar één kans om uw verloren gegevens terug te halen. Wij geven u eerste hulp en het juiste advies. Dat is vaak essentieel voor succes!

Waarom kiezen onze klanten voor Kroll Ontrack data recovery?

  • Ervaring en know how: Wereldleider met meer dan 30 jaar ervaring en 50000 recoveries per jaar. We hebben alles wel eens voorbij zien komen. Het betekent ook een grote voorraad aan reserve onderdelen.
  • Unieke kennis en R&D: Voor de nieuwe gevallen ontwikkelen we eigen tools. Zo zijn ook de recovery tools voor virtuele systemen, SSD en Oracle databases ontstaan.
  • Heldere prijsstelling: na de analyse weet u met de unieke Ontrack Verifile precies wat u terug kunt krijgen en tegen welke fixed prijs inclusief onderdelen.
  • Veilig: cleanroom laboartoria van wereldklasse met gescreende werknemers, het werk wordt met zelf ontwikkelde tools en niet door derden gedaan. We werken volgens stringente veiligheids protocollen. Onder andere erkend door internationale defensie organisaties.
  • Service: 24 uur per dag persoonlijke service. Bekijk de Ekomi klanten reviews en dit is wat zij zeggen: https://www.ekomi.nl/klantenmeningen-ontrackdatarecovery-nl.html
  • Financieel stabiel: een solide financiële basis, wij zijn er morgen nog.