Data recovery Windows: bestanden terughalen - Ontrack

Specialisten op het gebied van bestanden terughalen van Microsoft Windows

Ontrack herstelt verloren, verwijderde, corrupte of beschadigde bestanden op alle types opslagmedia met Microsoft Windows-besturingssystemen en bestandsystemen (FAT, NTFS, ReFS).

Onze ingenieurs werken in de cleanrooms met een breed scala aan zelf ontwikkelde en gepatenteerde data recovery tools en volgens eigen methodes, voor het bereiken van een zo goed mogelijk resultaat.

Windows data Recovery

Gegevensverlies bij Microsoft

Onze ingenieurs herstellen kwijtgeraakte office-bestanden, afbeeldingen, contactgegevens en muziek van apparaten met het Microsoft besturingssysteem, met problemen zoals: fysieke defecten, zoals water- en stootschade, of met elektronische defecten.


bestanden terughalen windows

Ontrack Advantage

  • Eersteklas methodes: Ontrack heeft naar alle waarschijnlijkheid de beste methodes voor Windows data recovery na zogenoemde logische schade zoals verwijderde gegevens of corrupte Microsoft Windows-bestanden.
  • Experts aan het werk: Onze ingenieurs hebben samen meer dan 1400 jaar ervaring op het gebied van bestanden terughalen in Windows. Wanneer u ons inschakelt gaat het grootste R&D-team met de meeste branche-ervaring voor u aan het werk.
  • Productgarantie blijft behouden: Wij hebben van de meeste fabrikanten toestemming gekregen de garantiezegel van harde schijven te verbreken, zonder dat de garantievoorwaarden verbroken worden.

Microsoft Windows data recovery–specialisten

Ontrack herstelt verwijderde gegevens in alle Microsoft Windows- en Microsoft Office-versies. Wij zijn ervaren op het gebied van windows data recovery bij:

  • overschreven Word- en Excelbestanden
  • virussen
  • per ongeluk gewiste data
  • systeem crashes
  • corrupte bestandssystemen
  • fouten na formatteren

Ontrack hertelt ook gegevens in Microsoft Exchange, Sharepoint en SQL-omgevingen en ook van Hyper-V.

Data Management


Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 4 200 008

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!


Data recovery van NTFS en FAT bestandsysteem

Voor NTFS recovery, maar ook FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS 5 recovery kunt u gebruik maken van onze EasyRecovery Data Recovery software om uw bestanden terug te halen. Met deze eenvoudige, maar krachtige software recovery tool kunt u gewiste en verwijderde bestanden terughalen en ook een partitie data recovery uitvoeren.

Probeer NTFS recovery met EasyRecovery gratis

De EasyRecovery software is gratis te downloaden. Daarmee kan een volledige analyse gratis worden uitgevoerd. Zo weet u dus voordat u de betaalde versie aanschaft precies welke verloren bestanden u terug kunt krijgen.

Zelf u bestanden terughalen

Lees altijd eerst de data recovery tips voordat u data recovery software gaat gebruiken!

Data recovery services bij fysieke gebreken en beschadigingen.

Indien uw hardware of computer fysieke gebreken vertoont of beschadigd is, adviseren wij om gebruik te maken van onze Data Recovery services.

Data recovery tips:

Ontrack Easy Recovery software pakketten zijn een goede optie. Er zijn altijd grenzen aan de doe-het-zelf data recovery software. Als je vreemde geluiden hoort of als je harde schijf op de grond is gevallen, is de kans groot dat er mechanische schade is. Doe-het-zelf data recovery Tools kunnen die schade nog erger maken.