Ontrack Easy Recovery software voor Windows

Ontrack Easy Recovery Windows software – bestanden terug als een feniks uit de as!

Easy Recovery software is een populair doe-het-zelf data recovery -programma voor consumenten en bedrijven, voor het herstellen van verloren gegevens in Windows-besturingssystemen.

Met de software kunt u zelf verwijderde of zoekgeraakte bestanden herstellen in Windows en Mac. Alle versies bieden optimale functies voor data recovery in Windows. Ontrack Easy Recovery software voor Windows stelt geen limiet aan de hoeveelheid data die hersteld kan worden en werkt op alle soorten opslagmedia. Alle versies bevatten functies voor een statuscontrole van de harde schijf, zodat potentiële problemen op tijd ontdekt worden.

Ontrack data recovery software windows

Download Ontrack EasyRecovery Home data recovery software windows

Ontrack EasyRecovery Home

Dit programma is een uitkomst voor consumenten die foto’s, muziekbestanden of privébestanden kwijtgeraakt zijn. Met deze software kunt u zelf data recovery uitvoeren bij bestandssystemen voor Windows en Mac. Deze versie ondersteunt de reconstructie van een onbeperkte hoeveelheid data op lokale of externe opslagmedia. Het programma is eenvoudig in gebruik dankzij de automatische wizards en ook functies voor statuscontrole van de harde schijf.


Web shop Download Free Trail
Download Ontrack EasyRecovery Professional data recovery software windows

Ontrack EasyRecovery Professional

Ontrack EasyRecovery Professional biedt u een extra set aan tools: Mail Recovery, Hex Viewer, SMART, Bad Block/Block Usage Diagnostics, Imaging tools, Copy Disk en Refresh Disk. Dit product is een absolute must-have voor bedrijven die data recovery nodig hebben voor het herstellen van gegevens in Windows of Mac. Deze versie ondersteunt de reconstructie van een onbeperkte hoeveelheid data op lokale of externe gegevensdragers. Het programma is eenvoudig in gebruik dankzij de gebruiksvriendelijke wizards en bevat ook functies voor statuscontrole van de harde schijf.

Web shop Download Free Trail
Ontrack EasyRecovery Enterprise data recovery software windows

Ontrack EasyRecovery Enterprise

Ontrack EasyRecovery Enterprise met Network Recovery Support is de meest geavanceerde editie, ideaal voor bedrijven die meerdere werkstations willen herstellen. Met de Enterprise-editie kunt u ook data recovery voor VMware uitvoeren. De software ondersteunt data recovery bij zowel hardware- als softwarematige RAID, en wordt geleverd met een aantal tools: Mail Recovery, Hex Viewer, SMART, Bad Block/Block Usage Diagnostics, Imaging tools, Copy Disk en Refresh Disk.

Web shop Download Free Trail

Lees altijd eerst de data recovery tips en zelf bestanden terughalen met de doe-het-zelf recovery tool

Download de software niet op de disk die u wilt herstellen. Wij bevelen software alleen aan als de hardware nog in goede staat is. Maakt de harde schijf vreemde, bijvoorbeeld tikkende, geluiden, heeft de schijf fysieke schade opgelopen of zijn er andere tekenen van een mechanisch defect, raden wij u aan contact op te nemen met Kroll Ontrack voor een professionele data- of file recovery.

Over file recovery: Om de gegevensdrager met de verloren bestanden te beveiligen tegen dataverlies door het overschrijven van data, moeten alle herstelde bestanden worden opgeslagen op een ander opslagmedium of op een andere harde schijf binnen het systeem. Dus niet op dezelfde gegevensdrager.

Over datavernietiging: Voor de maximale veiligheid van cruciale gegevens raden wij onze gecertificeerde software voor veilige dataverwijdering aan.


Goedkoop en goede resultaten.

Herstelt data van interne/externe harde schijven (HDD/SSD), optische en digitale media, tablets en smartphones die gebruikt worden als mobiele opslagapparaten, en image-bestanden. Met behulp van Ontrack Easy Recovery-software kunt u zelfs belangrijke bestanden, e-mails, documenten, databases, foto’s, muziek en films in virtuele omgevingen herstellen (geldt alleen voor Enterprise Edition).

Ontrack EasyRecovery scant alle gebieden van een lokaal opslagapparaat en structureert de verloren en gewiste bestanden. Gebruikers kunnen de verloren en verwijderde bestanden aan de hand van hun bestandsnaam doorzoeken Om deze vervolgens op een andere gegevensdrager op te slaan via een gebruiksvriendelijke bestandsstructuur met het gebruikelijke ”Bestand opslaan”-venster.

Er kan een preview van de te herstellen bestanden gegeven worden voordat de daadwerkelijke file recovery uitgevoerd wordt. Het herstelproces is veilig doordat de herstelde bestanden nooit worden teruggeschreven naar de gescande disk, waar de verwijderde bestanden anders overschreven zouden kunnen worden. De gebruiker kan een willekeurige harddisk kiezen om de herstelde bestanden op op te slaan; ook netwerkschijven en verwisselbare media behoren tot de mogelijkheden. Er is geen grens voor de bestands- en diskgrootte, en de standaard APl die wordt gebruikt voor het schrijven van data vermindert het risico op corrupte disks.

Zo kan Ontrack EasyRecovery ook u helpen:

 • Werkt op Windows 95, Windows 98, Windows NT, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 2003,Windows 7/Windows 8 en alle versies van Windows Servers.
 • Eenvoudig in gebruik, stap-voor-stap-verloop.
 • Proactieve monitoring van de diskstatus.
 • File recovery bij Windows® bestandssystemen FAT12, FAT16, FAT32, NTFS en NTFS 5.
 • File recovery bij Mac HFS-bestandssystemen op externe apparaten.
 • File recovery bij Linux Ext2/Ext3-bestandssystemen.
 • Netwerksupport voor data recovery op afstand.
 • Herstel van hardware- en software-RAID, inclusief striping en mirroring.
 • Herstelt gegevens die uit prullenbak verwijderd zijn
 • Geen bestands- of harddisklimieten, in tegenstelling tot DOS-gebaseerde programma’s.
 • File recovery voor geformatteerde bestanden.
 • Herstelt verloren partities.
 • Verricht data recovery op alle soorten digitale media, HDD/SSD-schijven, flashgeheugens, externe usb-apparatuur en alle andere types opslagmedia.
 • Voorbeeldweergave van bestanden vóór file recovery.
 • Compatibel met SATA/IDE/SCSI.
 • Data recovery bij cd’s en dvd’s (ISO9660/UDF in combinatie met ISO9660) en Linux-media (Ext 2/3).

Comparison

PRODUCTEASY RECOVERY 11 HOMEEASY RECOVERY 11 PROFESSIONALEASY RECOVERY 11 ENTERPRISE
General CapabilitiesIntensive Deep Scanning Utility suitable for all recovery situationsIntensive Deep Scanning Utility suitable for all recovery situations plus advanced toolsIntensive Deep Scanning Utility suitable for all recovery situations with RAID and full network support and advanced tools
Full 64-bit Windows support
Monitoring of HDD/SSD drive health
Secure and permament deletion of files/folders/full drive
Recover VMDK files stored on local file systems
Data recovery from virtual machine (if Ontrack Easyrecovery is running inside )
Secure and permament deletion of files/folders/full drive from virtual machine (if Ontrack Easyrecovery is running inside )
FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS 5 Support
HFS Support* *External devices
Recover from Recycle Bin, Command Line Delete or from within Windows Explorer
Formatted drive recovery
Lost partition recovery
Reformatted / Repartitioned drive recovery
Can recover files based on unique signature allowing for recovery from RAW data
Recovers from all types of digital media, smart media, flash memory, memory sticks, external media, and all other removable media.
Preview of files before recovery
Supports SATA/IDE/SCSI
Advanced Tools: Mail Recovery, Hex Viewer, SMART, Bad Block/Block Usage Diagnostics, Imaging tools, Copy Disk, Refresh Disk
Hardware RAID and Software RAID recovery including Stripe Sets and Mirrored Drives
Network Support for recovering remote systems
Supports Windows 95, Windows 98, Windows NT, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 2003,Windows 7/Windows 8, all versions of Windows Servers
89 EUR Incl. BTW
179 EUR Incl. BTW
499 EUR Incl. BTW

Windows System Requirements

 • Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista, Windows 7/Windows 8 operating systems
 • 1 GHz or faster Intel processor
 • Minimum of 512 MB RAM.  Increased RAM memory improves data recovery performance
 • Storage Drive or Network Drive at least as large as the amount of data you wish to recover