Ontrack Easy Recovery software voor Apple Mac

Data recovery software Apple: met Ontrack EasyRecovery uw Mac-bestanden terug!

Easy Recovery software is een populair doe-het-zelf data recovery -programma, dat ideaal is voor particuliere en zakelijke gebruikers van Apple Mac die hun data willen herstellen.

De software kan zoekgeraakte of verwijderde bestanden reconstrueren, en data op geformatteerde of corrupte media terugvinden. Het intuïtieve programma is makkelijk te gebruiken.

Ontrack EasyRecovery-software is verkrijgbaar voor zowel Windows als Apple Mac, De licentie kunt u jaarlijks verlengen. Alle versies kunnen een onbeperkt aantal data recovery’s uitvoeren en werken op alle soorten opslagapparatuur.

Data recovery software Apple

data recovery software mac - Home

Ontrack EasyRecovery Home

Dit programma is een uitkomst voor consumenten die foto’s, muziekbestanden of privébestanden kwijtgeraakt zijn. Met deze software kunt u zelf data recovery uitvoeren bij bestandssystemen voor Windows en Mac. Deze versie ondersteunt de reconstructie van een onbeperkte hoeveelheid data op lokale of externe opslagmedia. Het programma is eenvoudig in gebruik dankzij de automatische wizards en ook functies voor statuscontrole van de harde schijf.

Web shop Download Free Trail
data recovery software mac - Professional

Ontrack EasyRecovery Professional

Ontrack EasyRecovery Professional biedt u een set aan recoverytools: Mail Recovery, Hex Viewer, SMART, Bad Block/Block Usage Diagnostics, Imaging tools, Copy Disk en Refresh Disk. Dit product is een absolute must-have voor bedrijven die data recovery software nodig hebben voor het herstellen van gegevens in Windows of Mac. Deze versie ondersteunt het herstel van een onbeperkte hoeveelheid data op lokale of externe gegevensdragers. Het programma is eenvoudig in gebruik dankzij de gebruiksvriendelijke wizards en bevat ook statuscontrole van de harde schijf.

Web shop Download Free Trail
data recovery software mac enterprise

Ontrack EasyRecovery Enterprise

Ontrack EasyRecovery Enterprise met Network Recovery Support is de meest geavanceerde editie, ideaal voor bedrijven die meerdere werkstations willen beschermen. Met de Enterprise-editie kunt u data recovery bij VMware uitvoeren. De software ondersteunt data recovery bij zowel hardware- als softwarematige RAID, en wordt geleverd met een aantal tools: Mail Recovery, Hex Viewer, SMART, Bad Block/Block Usage Diagnostics, Imaging tools, Copy Disk en Refresh Disk.

Web shop Download Free Trail

Lees altijd eerst de data recovery tips en zelf bestanden terughalen met de doe-het-zelf recovery tool

Download de software niet op de disk die u wilt herstellen. Wij bevelen software alleen aan als de hardware nog in goede staat is. Maakt de harde schijf vreemde, bijvoorbeeld tikkende, geluiden, heeft de schijf fysieke schade opgelopen of zijn er andere tekenen van een mechanisch defect, raden wij u aan contact op te nemen met Kroll Ontrack voor een professionele data- of file recovery.

Over file recovery: Om de gegevensdrager met de verloren bestanden te beveiligen tegen dataverlies door het overschrijven van data, moeten alle herstelde bestanden worden opgeslagen op een ander opslagmedium of op een andere harde schijf binnen het systeem. Dus niet op dezelfde gegevensdrager.

Over datavernietiging: Voor de maximale veiligheid van cruciale gegevens raden wij onze gecertificeerde software voor veilige dataverwijdering aan.


Goedkoop en goede resultaten.

Herstelt data van interne/externe harde schijven (HDD/SSD), optische en digitale media, tablets en smartphones die gebruikt worden als mobiele opslagapparaten, en image-bestanden. Met behulp van Ontrack EasyRecovery-software kunt u zelfs belangrijke bestanden, e-mails, documenten, databases, foto’s, muziek en films in virtuele omgevingen reconstrueren (geldt alleen voor Enterprise Edition).

Ontrack EasyRecovery scant alle ruimtes van een lokaal opslagapparaat en structureert de verloren en gewiste bestanden. Gebruikers kunnen de verloren en verwijderde bestanden aan de hand van hun bestandsnaam doorzoeken Om deze vervolgens op een andere gegevensdrager op te slaan via een gebruiksvriendelijke bestandsstructuur met het gebruikelijke ”Bestand opslaan”-venster.

Er kan een preview van de te herstellen bestanden gegeven worden voordat de daadwerkelijke data recovery uitgevoerd wordt. Het herstelproces is veilig doordat de gereconstrueerde bestanden nooit worden teruggeschreven naar de gescande disk, waar de verwijderde bestanden anders overschreven zouden kunnen worden. De gebruiker kan een willekeurige harddisk kiezen om de herstelde bestanden op op te slaan; ook netwerkschijven en verwisselbare media behoren tot de mogelijkheden. Er is geen grens voor de bestands- en diskgrootte, en de standaard APl die wordt gebruikt voor het schrijven van data vermindert het risico op corrupte disks.

Zo kan Ontrack EasyRecovery ook u helpen:

 • Werkt op Mac OS X 10.4 of hoger.
 • Eenvoudig in gebruik dankzij de automatische wizard die u stap voor stap door het programma begeleidt.
 • Databescherming dankzij een standaard schrijf-API, die het risico op corrupte disks minimaliseert.
 • Proactieve statusbewaking van harddisks (HDD/SSD).
 • Verwijdert gegevens definitief en op een veilige manier.
 • Ondersteunt het herstel van VMDK-bestanden opgeslagen op lokale bestandssystemen.
 • Ondersteunt een permanente verwijdering van bestanden en mappen op virtuele schijven (wanneer Ontrack EasyRecovery op een virtuele machine uitgevoerd wordt).
 • Data recovery bij bestandssystemen OS HFS HFS/HFS+, HFS+, HFSX en HFS Wrapper.
 • Data recovery bij bestandssystemen FAT12, FAT16, FAT32, NTFS en NTFS 5 op externe media.
 • Herstel van hardware- en software-RAID inclusief striping en mirroring.
 • Netwerksupport voor data recovery op afstand.
 • Data recovery bij de prullenbak en apps.
 • Geen beperkingen van bestands- of diskgroottes zoals DOS-gebaseerde programma’s dat wel hebben.
 • Data recovery bij geformatteerde disks.
 • Herstel van verloren partities.
 • Data recovery op basis van een unieke digitale handtekening, zodat ook ruwe data kunnen worden gereconstrueerd.
 • Verricht data recovery op alle soorten digitale media, HDD/SSD-schijven, flashgeheugens, externe usb-apparatuur en alle andere types mobiele opslagmedia.
 • Preview vóór data recovery.
 • Compatibel met SATA/IDE/SCSI.
 • Data recovery bij cd’s en dvd’s (ISO9660/UDF in combinatie met ISO9660) en Linux-media (Ext 2/3).

Comparison

PRODUCTEASY RECOVERY 11 HOMEEASY RECOVERY 11 PROFESSIONALEASY RECOVERY 11 ENTERPRISE
General Capabilities Intensive Deep Scanning Utility suitable for all recovery situationsIntensive Deep Scanning Utility suitable for all recovery situations plus advanced toolsIntensive Deep Scanning Utility suitable for all recovery situations with RAID, full network support and advanced tools
Monitoring of HDD/SSD drive health
Secure and permanent deletion of files/folders/full drive
Recover VMDK files stored on local file systems
Data recovery from virtual machine (if Ontrack Easyrecovery is running inside )
Secure and permanent deletion of files/folders/full drive from virtual machine (if Ontrack EasyRecovery is running inside )
Secure and permanent deletion of files/folders/full drive from virtual machine (if Ontrack EasyRecovery is running inside )
HFS/HFS+, HFS+, HFSX, HFS Wrapper
FAT12, FAT16, FAT32 and NTFS* *External devices
Recover from Trash or from within applications
Formatted drive recovery
Lost partition recovery
Reformatted / Repartitioned drive recovery
Can recover files based on unique signature allowing for recovery from RAW data
Recovers from all types of digital media, smart media, flash memory, memory sticks, external media, and all other removable media.
Preview of files before recovery
Supports SATA/IDE/SCSI
Advanced Tools: Mail Recovery, Hex Viewer, SMART , Bad Block/Block Usage Diagnostics, Imaging tools, Copy Disk, Refresh Disk
Hardware RAID and Software RAID recovery including Stripe Sets and Mirrored Drives
Network Support for recovering remote systems
Supports Mac OS X 10.4 and higher
89 EUR Incl. BTW
179 EUR Incl. BTW
499 EUR Incl. BTW