Foto’s kwijt of privé bestanden verloren!

Data recovery
voor particulieren

Kroll Ontrack biedt particulieren een vaste prijs voor data recovery van foto’s, filmpjes, muziek en privébestanden.

Wij herstellen gegevens van alle soorten opslagmedia; laptops, PCs, externe harde schijven, NAS, usb-sticks, geheugenkaarten voor foto’s/video’s en geheugenkaarten van smart phones.

data recovery HD, NAS, foto’s of memory card voor particulieren

prijs data recovery particulieren

Vaste prijs voor data recovery voor particulieren

De vaste prijs voor data recovery voor enkele harde schijven is inclusief verzendkosten en een opslag medium waarop uw herstelde gegevens worden opgeslagen en teruggestuurd.

€595,= inclusief BTW (491,74 ex BTW). Voor minder complexe data recovery, Voor minder complexe schades: Waarbij moet worden gedacht aan schades waarbij de harde schijf niet hoeft te worden geopend, beschadigde, externe enkelvoudige elektronische componenten zonder verwisselen chips (chip-off), haperende mechanische of elektronische componenten,  minder dan 40 read errors, logische software schades zonder handmatige interventie.

Anders slechts € 995,=

inclusief BTW (€ 822,31 ex BTW).

Prijzen voor data recovery zijn inclusief een nieuw opslagmedium waarop de herstelde gegevens worden terug geleverd. Alles is inbegrepen dus geen verrassingen met extra kosten voor onderdelen.

Indien data recovery niet mogelijk is betaalt u slechts de shipping en handling kosten van € 25,=.

Wanneer uw computer meerdere harde schijven bevat, een SSD-disk, verbroken garantiezegel, water- en/of bandschade, een versleutelde harde schijf of andere afwijkingen heeft, zullen wij voor u als particulier een prijsopgave opstellen.


VISA of mastercard? Bestel direct online


Anders? vul orderformulier in


Data verloren wat nu?

De gratis online eerste hulp bij data verlies tool helpt u bij het kiezen van de juiste data recovery oplossing!

Data Recovery Self-Assessment

Wij maken het u als particulier makkelijk

Kroll Ontrack zal altijd alles doen om uw gegevens te redden. U schakelt ons in door het volgende te doen:

  • Ga naar ons online bestelformulier en vul de gevraagde informatie stap voor stap in. Het technische gedeelte is belangrijk voor onze ingenieurs om te weten welke gegevens het belangrijkst zijn voor data recovery. Betaal shipping en handling kosten.
  • Verpak het opslagmedium voor datarecovery goed. Kroll Ontrack verzorgt een pickup.
  • Wanneer de analyse klaar is ontvangt u een data recovery rapport waarin staat welke gegevens hersteld kunnen worden.
  • Wanneer wij uw betaling ontvangen hebben, gaan wij verder met de data recovery.
  • De herstelde data wordt op een externe harde-schijf naar u teruggestuurd.

Zet de pc uit bij tikgeluiden

De meest voorkomende oorzaak van een kapotte harde schijf is gewoonweg pech waarbij de laptop of een externe harde schijf op de grond is gevallen.

”Onze particuliere klanten hebben het vaak over een tikkend geluid dat uit hun harde schijf komt. Dit is kenmerkend voor stootschade en de computer moet dan meteen worden uitgeschakeld”, vertelt Øyvind Nyland, operations manager data recovery bij Kroll Ontrack.


data recovery Wilfred Genee

Huwelijksfoto’s Wilfred Genee gered door Kroll Ontrack data recovery

Tv- en radiopresentator Wilfred Genee heeft dankzij Kroll Ontrack zijn verloren trouwfoto’s weer teruggekregen.

“Uiteindelijk heeft Kroll Ontrack ook ons weer blij kunnen maken. Uitstekende data recovery service”

Klanten helpen is waar het ons om gaat!

Iedere dag staan wij klaar voor onze klanten die na computerproblemen al hun data verloren lijken te zijn. Wij gaan tot het uiterste in het data recovery proces om iedereen te helpen. Lees meer over hoe klanten het ervaren om met ons te werken.


Zelf bestanden terughalen met de doe-het-zelf data recovery software

Bestanden terug als een feniks uit de as!

Ontrack Easy Recovery software is een populair doe-het-zelf data recovery-programma voor particulieren en bedrijven, voor het herstellen van verloren gegevens. Met de software kunt u zelf verwijderde of zoekgeraakte bestanden herstellen in Windows en Mac. Alle versies bieden optimale functies voor data recovery.

Zelf bestanden terughalen met de doe-het-zelf data recovery software voor particulieren
data recovery software voor particulieren

Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 5 765 565

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!


Data recovery bij Tros Radar

Hoe ga je als particulier om met data recovery of juist het wissen van data? In de uitzending van Tros Radar werd daar gisteravond aandacht aan besteed. Het Radar testpanel kreeg de vraag voorgelegd hoe je ervoor zorgt dat je harde schijf leeg is als je je computer wegdoet? Het antwoord van het panel: beschadig de harde schijf. Maar werkt dat ook? In de uitzending wordt op allerlei manieren geprobeerd de schijf onherstelbaar te beschadigen. Er worden schijven aan een botsauto vastgebonden, in de sloot gegooid en in een vuurkorf gehouden. Specialisten van Security.nl en Kroll Ontrack proberen vervolgens of de data daadwerkelijk onherstelbaar beschadigd is. In de uitzending krijgen kijkers ook tips om een computer datavrij te maken.