Data management software en services – van levensbelang voor uw bedrijf!

Hoe lang kan uw bedrijf
zonder data?

Zeker niet lang! Data management is kritisch, het vermindert risico’s en kan zeer veel geld besparen. U moet disaster recovery procedures hebben die de business continuïteit waarborgen en mogelijke downtime zoveel mogelijk voorkomt. Maar ook procedures om data te vernietigen om zo ongewenste data leakage of liability te voorkomen. En hoe snel bent u in staat de data te vinden en te restoren als de business of vaak erger een regelgevende overheidsinstantie daar om vraagt?

Disaster recovery
Data management lifeblood

controle met data management software

Heeft u uw zakelijke e-mails onder controle?

Kunt u berichten, mailtjes, mailboxen, bijlagen en andere Exchange en office 365 mailbox  items makkelijk  doorzoeken, vinden en restoren? Wat te doen als je medewerkers van fraude verdenkt in uw bedrijf?

Met Ontrack PowerControls vindt u eenvoudig en snel specifieke e-mail berichten en mailbox items terug in verschillende back-up sets, meerdere edb´s, pst´s, archives en office 365 omgevingen. Extract alleen de items die u nodig heeft. Uw exchange email management onder controle.

PowerControls voor Exchange en Office 365


Heeft u MS SharePoint?

Dan heeft u waarschijnlijk ook ervaring met tijdrovende en dure processen om SharePoint documenten, lijsten, bibliotheken, mappen of volledige SharePoint-sites van een vorige back-up of een snapshot te herstellen.

Check Ontrack PowerControls - zoeken, herstellen en beheren van waardevolle gegevens, terwijl backup processen intact blijven.

PowerControls voor SharePoint

Data management problems

herstel tabellen met Data management PowerControls for SQL

U besteedt veel tijd aan een restore van Microsoft SQL-tabellen?

Herstel van verwijderde of verloren SQL-tabellen is niet bepaald een favoriete bezigheid van de IT-afdeling.

Ontrack PowerControls herstelt Microsoft SQL Server -tabellen zonder dat u een volledige database restore moet uitvoeren – Data management gaat zo snel!

PowerControls voor SQL

Wij hebben de oplossing voor uw back-up tape en tape archieven

De hoeveelheid opgeslagen data groeit exponentieel. Het is belangrijk om een veilige opslag van historische gegevens te borgen en niet te verliezen voor de toekomst!

Met onze uitgebreide set aan tape diensten kunnen wij u helpen met; data en media audit, indexing en cataloguing, restore, recover en extract, Extractie of migratie van data en het permanent vernietigen van data.

Heeft u hulp nodig bel dan gratis 0800 5 765 565 voor een offerte.

Tape data management

Veilig verwijderen met Tape data management

Voorkom dat data ongewenst uw pand verlaat

Velen zijn zich nog steeds niet van bewust hoe moeilijk het is om echt alle informatie van een harde schijf of ander opslagmedium te verwijderen. Dagelijks bewijzen de super specialisten van de data management afdeling van Ontrack wat er allemaal wel niet mogelijk is.

Praat met ons over oplossingen voor het 100% veilig verwijderen van data.

En als u denkt dat u al veilige routines hebt? Check met Ontrack met Erase verificatie diensten! Een deskundige controle en beoordeling of echt alle data vernietigd en niet meer terug te halen is.


 

Kroll Ontrack helpt u om gaten in uw ILM op te vullen

Data vormt de ruggengraat van het bedrijfsleven. Door middel van geavanceerd information lifecycle management kunnen veel processen rondom het managen van data gestandaardiseerd en zelfs geautomatiseerd worden. Toch blijven er gaten en uitzonderingen bestaan die speciale aandacht vereisen, omdat ze een gevaar vormen voor uw bedrijfsgegevens.

Information lifecycle management

Aan compliance eisen voldoen met Kroll Ontrack

De beveiliging van gevoelige en vertrouwelijke informatie is meer dan ooit belangrijk voor het succes van uw bedrijf. Dat geldt niet in het minst omwille van tal van compliance regelingen, zoals deze zijn vastgelegd in voorschriften als FISMA, HIPAA, SOX, FACT ACT, GLBA en anderen. Voor overtredingen staan zware straffen. Daarbij komen de reputatieschade en het verlies van vertrouwen na een datalek.

Audit en Compliance