RAID failed - broken RAID

RAID failed ? Broken RAID

Als je RAID offline is neem dan direct contact op. Ontrack Data Recovery heeft veel ervaring met RAID recovery en maakt gebruik van geavanceerde raid data recovery tools en technieken om ontoegankelijke gegevens van alle typen RAID-systemen en -situaties te herstellen. RAID Recovery mogelijkheden:

  • Ieder RAID level (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, etc.), RAID controller of RAID architecture.
  • Ieder type, fabricaat of model harde schijf.
  • Alle oorzaken van dataverlies - van onbedoeld wissen of een hardware storing tot virussen en natuurrampen.

Bel direct gratis 24/7 | 0800 5 765 565


Voorbeelden succesvolle complexe RAID data recovery klant cases

Data Recovery Raid- What to do in case of RAID data loss?

Industry partnerships:

Industry partnerships


RAID failed, broken RAID Oorzaken

Ontrack is er in geslaagd gegevens te herstellen uit vrijwel alle RAID failure scenario’s, waaronder:

Menselijke fout - formateren, herinstallatie en data overschrijven. Met zelfontwikkelde en gepatenteerde instrumenten kan de nieuwe data op de de RAID virtueel worden gemaskeerd om vervolgens een Data recovery uit te voeren op die gegevens van het oorspronkelijke onderliggende volume die niet overschreven zijn.


Problemen met de stroomvoorziening - Stroomuitval / surge kan grote problemen op RAID-systemen veroorzaken. Een RAID, die al opereerde in een gedegradeerde toestand is bijzonder kwetsbaar. De stroom problemen kunnen ertoe leiden dat out-of-sync-schijven opnieuw worden opgenomen in het systeem. In deze gevallen heeft Ontrack instrumenten en expertise om data te "mappen" en een logische RAID rebuild te doen van de oorspronkelijke gedegradeerde toestand (voordat de out-of-sync schijf weer werd opgenomen) om vervolgens de nodige gegevens te extraheren.


Mechanische problemen en mislukte rebuild - Individuele schijven in RAID-systemen kunnen uiteraard kapot gaan. Wanneer een RAID actief is in een degraded mode, verhoogt dat de belasting van de overige nog werkende schijven aanzienlijk, vooral tijdens rebuild processen zijn er veel intensiever lees- en schrijfbewerkingen dan normaal. Vaak zijn alle schijven van dezelfde leeftijd en in veel gevallen kan dit leiden tot uitvallen van meerder harde schijven en daaropvolgende RAID failure. Ontrack heeft clean room laboratoria om zoveel mogelijk data van de defecte harde schijf te herstellen, in combinatie met logische vaardigheden en instrumenten voor de reconstructie en de reparatie van bestandssystemen van corrupte of partial rebuild RAID-systemen.Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 5 765 565

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!