Bestanden wissen - Ontrack
Sikker sletting av filer

Bestanden Wissen

Eenvoudig te beheren automatische en handmatige overwrite-routines voor volledige naleving van regelgeving en betere beveiliging. Bestanden wissen met Windows-commando's verwijdert gegevens niet echt. De software om bestanden te wissen is een geavanceerde fileshredder die geselecteerde gegevens wist en zorgt voor volledige naleving van regelgeving door ondersteuning van alle toonaangevende verwijderingsnormen. De gebruiksvriendelijke software maakt het dagelijkse wissen van data gemakkelijk.

Proactieve preventie van ‘dataleaks’ door doelgerichte dataverwijdering

Deze fileshred software is speciaal ontworpen voor eindgebruikers om geselecteerde bestanden en mappen op PC's, servers en virtual machines op een veilige manier te verwijderen. Deze oplossing is ideaal voor het verwijderen van Microsoft Excel-, Word- en PowerPointdocumenten, PDF-files, afbeeldingen, de prullenbak, tijdelijke bestanden, het opschonen van schijfruimte en meer. Op deze manier is de wis software een proactieve oplossing om het risico van dataleaks te elimineren.

Meer rust met 100% veilige gegevensverwijdering

Deze fileshred software garandeert 100% gegevensopschoning van uw PC's, servers en virtual machines. Na volledige verwijdering is reconstructie van data met bestaande technologie onmogelijk. In aanvulling op het verwijderingsproces worden uitgebreide rapporten automatisch gegenereerd om de succesvolle verwijdering aan te tonen. Deze manipulatiebestendige en verifieerbare rapporten zijn een essentieel onderdeel van regelgeving, compliance en juridische auditeisen.

Volledige naleving van regelgeving door officieel goedgekeurd product

Deze fileshred software voldoet aan en overtreft alle erkende internationale normen en voorschriften. Het maakt het ook mogelijk voor een organisatie om te voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving voor de veilige verwijdering van klant gerelateerde gegevens. Zo wordt de software bijvoorbeeld gebruikt om volledige PCI-compliance te verkrijgen. Gedetailleerde verwijderrapporten bevatten alles wat nodig is voor compliance, inclusief gebruikersgegevens, bestandsnamen en exacte tijdstippen van verwijdering.


Verbeterde efficiëntie met automatisering van taken

Deze fileshred software biedt gebruikers de mogelijkheid om gegevensverwijdering van geselecteerde bestanden en mappen op lokale of remote servers en werkstations vooraf in te stellen. Gebruikers kunnen ook verwijderregels en automatische routines implementeren, evenals op beleid gebaseerde planning en integratie door middel van Windows standaardcomponenten. Bovendien zijn meerderde configuratiealternatieven beschikbaar om de gebruikersinteractie te verbeteren en de productiviteit te verhogen. De extra ‘command line’-interface ondersteunt alle functies en bevat diverse filters en opties voor efficiënte implementaties.

Verbeterde efficiëntie met automatisering van taken