Compliance & risk management

Audit en compliance

Aan compliance eisen voldoen met Ontrack

De beveiliging van gevoelige en vertrouwelijke informatie is meer dan ooit belangrijk voor het succes van uw bedrijf. Dat geldt niet in het minst omwille van tal van compliance regelingen, zoals deze zijn vastgelegd in voorschriften als FISMA, HIPAA, SOX, FACT ACT, GLBA, GDPR, AVG, BIG en anderen. Voor overtredingen staan zware straffen. Daarbij komen de reputatieschade en het verlies van vertrouwen na een datalek.

ESI toetsen als onderdeel van interne audits en compliance review

Als onderdeel van interne audits toetsten ondernemingen tegenwoordig ook hun elektronisch opgeslagen informatie (ESI), om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan wet- en regelgeving. Ondernemingen die een interne audit uitvoeren op hun ESI zijn beter in staat om zichzelf te verdedigen. Ontrack helpt bedrijven bij het effectief doorzoeken van documenten met de Ontrack Compliance Review Service.

Zorgen voor een naleving van de compliance eisen. Speel op safe met Ontrack datavernietiging

Voldoen aan compliance eisen betekent niet alleen voldoen aan alle regels, maar dit ook kunnen aantonen. Bovendien eindigt uw verantwoordelijkheid voor de gegevens niet wanneer de hardware wordt verkocht of vernietigd. Elke keer wanneer hardware wordt vervangen, toegevoegd of verwijderd, worden uw gevoelige gegevens blootgesteld aan risico's. Vertrouw op de jarenlange ervaring van Ontrack op het gebied van datavernietiging en data management.


Neem contact met mij op!

Bel direct gratis 0800 5 765 565

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!