Ontrack Data Recovery

Harddisk recovery

 
Data Recovery Help Now!

Meer dan 50000 recoveries per jaar

Aanvraagformulier
Bel 0800 5 765 565
    Bookmark this page:

Data recovery van uw hard drive in vrijwel alle gevallen mogelijk

Is er een hard drive kapot of beschadigd door een disk crash of andere oorzaak en is harddisk software recovery niet meer mogelijk? Kies dan voor de Ontrack data recovery diensten. Onze specialisten kunnen in verreweg de meeste gevallen een harddisk recovery uitvoeren en uw bestanden terughalen.

De specialisten van Ontrack data recovery verdelen harddisk dataverlies in twee categorieën:

  • Logische schade: Gebruikers zien dan berichten als ’No OS found’ en ‘Corrupt Volume’ of missen simpelweg bestanden of mappen. Opmerkzaamheid is dan geboden, want hier kan een fysieke beschadiging ten grondslag liggen aan het dataverlies. Meer over bestanden terughalen bij logische schade.
  • Fysieke schade: Deze schade kan zich onder andere uiten in klikkende (click of death), krassende of tikkende geluiden. De oorzaak hoeft niet altijd duidelijk te zijn, maar de voorgeschiedenis kan bijvoorbeeld al duiden op beschadiging van de koppen. Voorzichtigheid is nu geboden, want verdere beschadiging is mogelijk. Meer over fysieke schade op harde schijf kapot.

Hard drive data recovery

Harddisk recovery is niet hetzelfde als het repareren van een harde schijf en houdt meer in dan alleen het vervangen van onderdelen. Bij hard drive data recovery(hdd) wordt de harde schijf zorgvuldig onderzocht en verwerkt in een stofvrije cleanroom. Hierbij wordt gebruik gemaakt van unieke, inhouse ontwikkelde, hard disk recovery tools en technieken. Met deze tools kan Kroll Ontrack de leeskoppen bijvoorbeeld “dwingen” om om het slechte gebied van de disk heen te lezen.

Er wordt een image gemaakt van de harde schijf. Een kopie van de schijf wordt overgebracht naar een nieuw systeem. Het herstellen van bestanden vindt vervolgens plaats op dit systeem. Ontrack heeft disk recovery diensten voor:

  • Ieder merk Maxtor, Seagate, Western Digital (WD), Fujitsu, IBM, Hitachi, Samsung, LaCie, Freecom
  • Alle soorten interfaces: (IDE, EIDE), Serial ATA (SATA), SCSI, SAS, en Fibre Channel
  • Iedere combinatie van schijven: een enkele harde schijf of meerdere RAID schijven

Download de checklist: Wat te doen bij dataverlies

Harddisk recovery analyse aanvragen

Vraag een harddisk recovery analyse aan of bel gratis ons telefoon nummer voor advies. Duizenden IT-professionals vertrouwen op de diensten van Ontrack Data Recovery. Met meer dan 30 jaar ervaring, 200 engineers, 50000 recoveries per jaar.