Ontrack Data Recovery

Easy Recovery Data Recovery

 
Data Recovery

Doe het zelf
data recovery

Aanvraagformulier
Bel 0800 5 765 565
Software Support

Ontrack® EasyRecovery™ Data Recovery software is een eenvoudige, maar krachtige software recovery tool voor Windows en Mac. De data recovery software kan verwijderde bestanden terughalen en ook een partitie recovery uitvoeren. Snel, gemakkelijk en veilig de ultieme doe-het-zelf file recovery tool voor het terug halen van verloren bestanden en mappen.

Herstel van data van lokale/externe harde schijven (HDD / SSD), optische en digitale media, tablets en mobiele telefoons dat werkt als te verwijderen opslagruimte en fotobestanden. Met Ontrack EasyRecovery software kunt u uw belangrijke bestanden, e-mails, documenten, databases, foto's, muziek-en videobestanden opslaan. Zelfs vanuit virtuele omgevingen (Enterprise Edition).

Ontrack EasyRecovery software heeft de mogelijkheid alle volumes in een lokale machine te scannen. Ook is het bouwen van een directory-structuur van verloren en verwijderde bestanden mogelijk . Gebruikers kunnen zoeken naar verloren en verwijderde bestanden op overeenkomende bestandsnaam criteria. De snelle scanner zorgt ervoor dat de bestandslijst snel wordt gebouwd met een intuïtieve file manager en het typische ‘Bestand Opslaan’ venster. Het is mogelijk om de herstelbare bestanden te bekijken. Alle herstelacties zijn veilig doordat de software de herstelde data niet overschrijft op de drive die aan het scannen is. Als doel voor de herstelde data en voor het opslaan van de herstelde data kunnen gebruikers elke drive selecteren, inclusief netwerk-schijven en verwisselbare media. Het standaard schrijfsysteem API verkleint de kans op het beschadigen van de schijf en er is geen limiet op bestands- en driveformaat.

Probeer eerst voordat u koopt! Download een gratis proefversie van Ontrack EasyRecovery en controleer welke bestanden kunnen worden hersteld voordat u de software koopt.

Lees altijd eerst de data recovery tips voordat u data recovery software gaat gebruiken!

Ontrack EasyRecovery data recovery software Edities

EasyRecovery11 Home

Ontrack® EasyRecovery™ Home

De beste tool voor particuliere gebruikers die een snelle en efficiënte tool nodig hebben om digitale foto’s, films en belangrijke documenten te herstellen. Met mogelijkheden om data te wissen** en mogelijkheid om door middel van smart scan proactief data verlies te voorkomen tevens.

Download EasyRecovery Home for Windows

Download EasyRecovery Home for Mac

Koop Nu Online

Prijs € 89,= per jaar inclusief BTW*

EasyRecovery11 Professional

Ontrack® EasyRecovery™ Professional

Een must voor alle bedrijven die gegevensbescherming serieus nemen. Uitgerust met uitgebreide herstel- mogelijkheden: Mail Recovery, Hex Viewer, SMART, Bad Block/Block Usage Diagnostics, Imaging tools, Copy Disk en Refresh Disk.

Download EasyRecovery Professional for Windows

Download EasyRecovery Professional for Mac

Koop Nu Online

Prijs €179,= per jaar inclusief BTW*

EasyRecovery11 Enterprise

Ontrack® EasyRecovery™ Enterprise

De meest geavanceerde editie met Netwerk Herstel Ondersteuning voor bedrijven die meerdere werkstations moeten beschermen. Uitgerust met Hardware en Software RAID recovery Ondersteuning en uitgebreide herstel-mogelijkheden: Mail Recovery, Hex Viewer, SMART, Bad Block/Block Usage Diagnostics, Imaging tools, Copy Disk en Refresh Disk.

Download EasyRecovery Professional for Windows

Download EasyRecovery Professional for Mac

Koop Nu Online

Prijs €499,= per jaar inclusief BTW*

*Ontrack EasyRecovery wordt aangeboden in de vorm van een jaarlijks verlengbare licentie. Licentie wordt gelinked met de hardware. Alle edities bieden de onbeperkte mogelijkheid tot het herstel van lokale opslag- en externe media van die hardware. De tool werkt met alle schijfcapaciteiten.

** Data wissen: Het wissen van het system wordt niet ondersteund. Voor volledige gecertificeerd wissen van data voor bedrijven bevelen wij de Ontrack Eraser producten aan.